Mamytės, kurios laukiate savo mažylių gruodžio mėnesį, prašome prisijungti į diskusiją!😊
2019 m. Gruodžio mamytės ❤️ (Archyvas iki 2019.06.09)
Mamytės, kurios laukiate savo mažylių gruodžio mėnesį, prašome prisijungti į diskusiją!😊
2019 m. Gruodžio mamytės ❤️ (Archyvas iki 2019.06.09)
Savrina parašė:
As irgi pirma karta girdziu 🙊😁
Kaip jus siandien? Nesibeldzia dar maziukas? ☺️
megstusurelius parašė:
Kaip jus siandien? Nesibeldzia dar maziukas? ☺️
Tylu, ramu, nors veiklos buvo per diena 😔
Kaip jus?
Bulvytefri parašė:
Aš šiandien buvau apžiūroje, kaklelis jau 2,5 cm, sakė gine galiu pabirti bet kurią dieną, davė siuntimą į priėmimą gruodžio 2 d.kadangi viskas tvarkoj ir leliukas …
Mazosios gimtadienis gruodzio 2d,tai gal ne mano vienos bus 🙊🙆♀️😁
Savrina parašė:
Mazosios gimtadienis gruodzio 2d,tai gal ne mano vienos bus 🙊🙆♀️😁
Tikiuos nereiks tiek laukti, noriu greičiau 😁
Savrina parašė:
Tylu, ramu, nors veiklos buvo per diena 😔
Kaip jus?
Taip pat 🤷 paruosiamieji kankina, bet nieko rimto nevyksta... Jau sapnuoju, kad pagimdau, laukiu kaip sventes 😁
Bulvytefri parašė:
Aš šiandien buvau apžiūroje, kaklelis jau 2,5 cm, sakė gine galiu pabirti bet kurią dieną, davė siuntimą į priėmimą gruodžio 2 d.kadangi viskas tvarkoj ir leliukas …
Ech, as taaaaaip tikiuosi, kad musiskis iki termino sugalvos atsibelsti! 😬
megstusurelius parašė:
Taip pat 🤷 paruosiamieji kankina, bet nieko rimto nevyksta... Jau sapnuoju, kad pagimdau, laukiu kaip sventes 😁
Ech gerai pazistamas jausmas 😅 paruosiamieji kankina o daugiau nieko nevyksta ir irgi kiekviena diena sapnuoju kaip arba vaziuoju gimdyti arba jau gimdau 😁 jau visi pradeda klausineti gal jau pagimdei ir dar kolege su kuria buvo vienas terminas ir kartu viena diena isejom atostogu jau spejo sekmadieni pagimdyti irgi net rase klause gal ir tu jau 🙄😁 labai jau laukiam su vyru kada mazyle pasibels i si pasauli tikrai kaip kokios sventes mes visai nieko pries jei ir sia savaite pradetu lukstentis 😌😊
Aero199 parašė:
Ech gerai pazistamas jausmas 😅 paruosiamieji kankina o daugiau nieko nevyksta ir irgi kiekviena diena sapnuoju kaip arba vaziuoju gimdyti arba jau gimdau 😁 jau visi…
Jooo, man lygiai ta pati situacija! Kai kamstis pradejo salintis praeita savaite, tai sia kasdien paraso drauges - nuuuu, gal jau??? 😁 Galvoju, oh butu gerai! 😀 Taip noreciau jau supuot maziuka!
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai