56 dydzio tai nedaug turiu, gal 5 kokius 62 daugiau, bet ir nepernelyg gal 15. Is siltu rubeliu turiu kombinzoniuka siek tiek siltesni, o daugiau ir manau gal uzteks pledo su sliauztais
o po to bus matyt.
I ligonine desiuos 2 naktinius ir chalata
Parekomenduokite privaciai konsultuojanti ginekologa Kaune. Reikia antros nuomones. Man jau beveik 40 savaiciu, pamatavo echo, vaisius jau siekia 4,8 kg. Pilvas didziulis visa nestuma buvo. Paskyre planini CP treciadieni, kadangi per didele rizika vaikui, jeigu stumciau naturaliai. Kol kas kaklelis dar 1.5 cm ilgio, nei kiek neprasiveres, vaikas neisistates, niekas naturaliai neprasideda... Zodziu, norisi antros nuomones, ar tikrai jis toks didelis, ir ar tikrai netilps.
Sveikos! Gal kuriai yra taip kad uzejo kazkoks ,,miegojimo” rezimas? Pastarasias tris savaites kankino tai nemiga tai rugstys tai gastritas, na po 3h per para pamiegodavau tai dazni atsikelimai i toleta budavo. O dabar kaip per viena diena visi trugdziai dingo ir nakti nuo 23 iki ryto 10 ismiegu, tada per pietus dar 13-15 pasnaudziu😐 atrodo tiek dar reikia sutvarkyt, isplaut, padaryt (dabar dar ypatingai nk nedarau kad pavargt) bet nu toks jausmas kad didziaja dali pramiegu 😅 Vyras jau uuokauja kad tik gimdymo nepramiegociau 😃 Kraujo ir slapimo tyrimai geri (dare pires pora d) Tai gal ne man vienai taip? Ka patartumet kad maziau snausti ir energijos daugiau butu? Nes kavos negeriu nestumo metu. Arba gal zinot del ko tas mieguistumas gali but?
meshku parašė:
SveikosPagaliau susikroviau savo lagaminus, stengiuosi neapsikrauti daiktais, bet....
Mamos sakykit kokius rubūs dedates sau į palatą trenigus ar panšiai? aš…
Aš įsidėjau vienus naktinius, vieną pižamą ir chalatą. Rūbus važiavimui namo vyras atveš, kai žinosiu koks oras.
meshku parašė:
SveikosPagaliau susikroviau savo lagaminus, stengiuosi neapsikrauti daiktais, bet....
Mamos sakykit kokius rubūs dedates sau į palatą trenigus ar panšiai? aš…
Su pirmu užteko naktinių nes buvo palatoje labai karšts, tai dabar irgi dėsiuos naktinius ir chalatą
ppuppsica parašė:
Na juk nuo pradžių kai lelis tik vystosi ir nežiūri niekas kas savaitę.. Nebent toms kurių nėštumą kažkokie labai rizikingi.. Tikrai mažiau gazdinkit pirmąkartes.. …
Yra moksliniai tyrimai atlikti ir ne vienas šaltinis apie tai, kas vyksta echoskopo metu- vaisiaus vandenu temperatura pakyla 1 laipsniu, kas skatina irti baltymus ir gali sukelti apsigimimus. Nebutinai taip nutiks, bet yra rizika, todel geriau tai daryti kuo reciau ir kuo trumpiau. Mano akusere to nepaneige ir pati esu buvus paskaitoje pas zymu mokslu daktara, medika, isleidusi ne viena knyga, kuris apie tai kalbejo, taip kad tos kalbos apie galima echiskopo zala- ne is pirsto lauztos. Kiekviena gali pati nuspresti kur rizikuoti ir kiek
smalsuolesu parašė:
Sveikos! Gal kuriai yra taip kad uzejo kazkoks ,,miegojimo” rezimas? Pastarasias tris savaites kankino tai nemiga tai rugstys tai gastritas, na po 3h per para pamie…
Tai ir miegokite i sveikata, ir man buvo toks periodas, kuris greit baigesi-reikes jegu pries gimdyma, kai jau tikrai nebepamiegosit😉
smalsuolesu parašė:
Sveikos! Gal kuriai yra taip kad uzejo kazkoks ,,miegojimo” rezimas? Pastarasias tris savaites kankino tai nemiga tai rugstys tai gastritas, na po 3h per para pamie…
Tai ir saunu, miegokit 😀 as pati einu mazdaug 22 iki 7.30 ryto ir paskui dar per pietus valanda su sunum 😁😁 manau normalu, nes organizme viskas pasikeite, reikia poilsio. O paskui as stebejausi savim lb- rimtai mamos super galiu igauna- Pradedi miegot per para po 6val ir dar kas 2val budinejiesi, nes jauti girdi kad pajudejo ar koki mini garsa isleido vaikas. Ir gyva vaikstai 😁🤣😅 dabar jei pavyksta issimiegot, reikia megautis 😀
smalsuolesu parašė:
Aš paskutinės dienas be energijos, tik miegot noriu, o po kavos puodelio dar labiau miegot noriu
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai