Jolita931 parašė:
Taip, pasiteiraukite vaistinėje, gal ką rekomenduos 🙂 jeigu infekcijos ar uždegimo nerodo, tai kogero rimtesnio nieko nėra, tai užtektų reguliariai kažką panaudoti🙂…
Sveikinimai gimtadienio proga Arijai 🎁🎂🐞🎈💐
Jolita931 parašė:
Taip, pasiteiraukite vaistinėje, gal ką rekomenduos 🙂 jeigu infekcijos ar uždegimo nerodo, tai kogero rimtesnio nieko nėra, tai užtektų reguliariai kažką panaudoti🙂…
As gal ne i tema ir su kvailu klausimu, bet gal yra pildziusiu prasyma del vienkartines nedirbancios nescioios ismokos? Uzpildziau, bet sake, kad reikia prisegti pazyma, kad iki gimdymo liko 2 menesiai, tai cia ta pati pazyma apie isejima i dekreta ar dar cia kazkokia kita?
nykštukas_ parašė:
Ačiū ačiū ☺️💐
Attendre parašė:
Sveika. Man irgi tinsta. Rytais būna geriau, vakare vėl baisiai sunkiai einu net. Na geriausia tos vonelės, tačiau realiai gerai ir pakėlus kojas pasėdėti ar pagulė…
Gyvenu nuosavam name
tai vaikstau daug tai yra kol jegu turiu ... Ryte atsikeliu su istinusiom ir einu mievot su tokiom. Jau nebezinau gal cia karstis taip dar savo daro ... Kaip dar reiks pora menesiu atvaiksciot
Medeina1984 parašė:
Nieko nepasiūlė.. sako viskas gerai. Na bet toks diskomfortas. Gal ką žinot nuo išsausėjimo pavartoti? Arba gal man vėl nulėkti pas privačią ginę.. vis derinu apsil…
Siaip "clogin" zvakutes - be recepto, drekina jei yra issausejimas ar per daug isskiru padeda susireguliuot. Nesciom galima. Bet pasiskaitykit pati apie jas ☺ siaip gine turetu patart juk 🤔
Mufka parašė:
Labas visoms :)) patarkite ... Gal koki tepaliuka naudojate tinstancioms kojoms ? I batus jokius nebetelpu, istinusios kiaura para :/ gine pasiule saltas voneles da…
Man per pirma nestuma lygiai taip pat siule. Ir dar pagulet kojas iskelus. Manau nk cia nepadarysi .. suraus aisku nevalgyt. As db buna kartais nevalgau nuo kokiu 5vakaro iki 8ryto tai buna kazkaip lengviau, sumazeja to vandens ☺
Džilonuke parašė:
Tos kurios jau isejot i dekreta, ar ilgai teko laukt kol sodra pervede pinigelius?![]()
Man pervede greitai, per kazkur 7 dienas
sauleta. parašė:
Vaiko sirdute turi plakti greičiau negu musubaltymo šlapime neturi rasti nes tai gali būti preeklampsijos požymis. Ar spaudimas jūsų geras?
mazas. bet kaip gydytoja sako mazas tai ne didelis, viskas ok
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai