cathja parašė:
Kaip sekasi nepriaugti 🙈 pavydėtinai tiesiog. Mn jau 33sav ir aš jau +12
Aš prieš nėštumą viršsvorio daug jau turėjau 😊😊😊 tai gal dėl to 😊
cathja parašė:
Kaip sekasi nepriaugti 🙈 pavydėtinai tiesiog. Mn jau 33sav ir aš jau +12
Aš prieš nėštumą viršsvorio daug jau turėjau 😊😊😊 tai gal dėl to 😊
Violack parašė:
Labas. 2 klausimai, Mamytes, kai gydytoja matuoja vaiko tonusus dopleriu, koki skaiciu ,,ismatuoja”? Jau kelinta karta sirdele plaka, nu mano supratimu, per greit -…
Ne per greit, normalus vaisiaus pulsas
Violack parašė:
Labas. 2 klausimai, Mamytes, kai gydytoja matuoja vaiko tonusus dopleriu, koki skaiciu ,,ismatuoja”? Jau kelinta karta sirdele plaka, nu mano supratimu, per greit -…
Vaiko sirdute turi plakti greičiau negu musu
baltymo šlapime neturi rasti nes tai gali būti preeklampsijos požymis. Ar spaudimas jūsų geras?
sauleta. parašė:
Vaiko sirdute turi plakti greičiau negu musubaltymo šlapime neturi rasti nes tai gali būti preeklampsijos požymis. Ar spaudimas jūsų geras?
Nu vidurkis nuo 130 iki 160 sako taip geriausias spaudimas vaiko
Medeina1984 parašė:
Ar yra kuriai, kad lytinės lūpos trukdytų? Nemoku apsakyti.. 😊🙈 Ir dar atsiradęs toks lyg ir perštėjimas, paniežėjimas. Gal kuriai taip yra? Aplamai ten sausa ne ta…
Eikit pas gine. Matyt koks uždegimas ar grybelis.
Violack parašė:
Man buvo rade baltymo šlapime, kraujospūdis buvo pakiles, bet čia dėl to, kad per galva verciausi ir i darba laksciau kaip pasiutusi, bet išėjus į dekreta per pora savaiciu viskas susitvarke ir kaip nebuta darbar
Medeina1984 parašė:
Ar yra kuriai, kad lytinės lūpos trukdytų? Nemoku apsakyti.. 😊🙈 Ir dar atsiradęs toks lyg ir perštėjimas, paniežėjimas. Gal kuriai taip yra? Aplamai ten sausa ne ta…
Nu trukdytų tai nebent istine buvo, tai buvo grybas
bet kokiu atveju neturetu kelt diskomforto... Nueikit pas gine
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai