cathja parašė:
visų atsistoja?? Mano tik dar sėdi ir ropoja greitai.
Maniškis tvirtai, labai tvirtai sėdi, stovi, tik kai aš pastatau, pats bando, bet nesigauna. Šliaužiot nešliaužioja, pats neatsisėda 🤷♀️
cathja parašė:
visų atsistoja?? Mano tik dar sėdi ir ropoja greitai.
Maniškis tvirtai, labai tvirtai sėdi, stovi, tik kai aš pastatau, pats bando, bet nesigauna. Šliaužiot nešliaužioja, pats neatsisėda 🤷♀️
A-guste parašė:
Pas mus taip pat.
Stovėt turi dar kol kas ant pirštų galiukų, kaip balerina, ar ne?
SimonaO parašė:
Pas mus taip pat.
Maniškis ant padų stovi, tik viena pėda dar labiau į šoną pakreipta. (Nežinau ar nuotraukoje matysis)

SimonaO parašė:
Pas mus taip pat.
Aha, ir as skaiciau kad jie ir turetu is pradziu tik pirstukais remtis, ne visa peda. Nes kauliukai dar nepasiruose visa kuno svori islaikyti
opalas parašė:
Mano nei stovi nei sedi nei ropoja 😅 ir dar lb toli iki to atrodo 🤔 ridinejasi tik 😁
Pas mus tas pats 🤗
Hebė parašė:
Ar duodate ir ka jei taip maziukams pagrauzti patiems is maisto?
Kazkaip gal jau ir laikas bet taip baisu kad gabaliukas koks didesnis neuzspringdi…
Daktarė leido kukurūzus, morką duot graužt. Daviau ir obuolio skiltelę, visai gerai sekėsi. O pas mus jau 6 dantukai, tai biškį baisoka, kad atkąs didesnį gabalą.
Hebė parašė:
Kazkaip gal jau ir laikas bet taip baisu kad gabaliukas koks didesnis neuzspringdi…
Kukuruzus, duoniuka, duonos. Zuvies kotletuka virta daviau, labai gerai suvalge. Dantu neturi.
Hebė parašė:
Aš vaikiškų sausainiukų duodu
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai