A-guste parašė:
Mamos, help!
Dvi savaitės vaikas praktiškai NIEKO nevalgo. Galėtų tik saldžiais patiekalais būt…
Kai dantys dygo, labai nenoriai valgė.
Iš mamules patarimų pamenu šiuos vitaminus. Pabandykit

A-guste parašė:
Mamos, help!
Dvi savaitės vaikas praktiškai NIEKO nevalgo. Galėtų tik saldžiais patiekalais būt…
Kai dantys dygo, labai nenoriai valgė.
Iš mamules patarimų pamenu šiuos vitaminus. Pabandykit

A-guste parašė:
Na aš irgi smaližė, mėgstu torto gabaliuką prie kavos, ar vakare prie filmo sausainį suvalgyti. Man namuose turi būti pyragėlis koks. Nu bet vis tiek sriubos, mėsos…
Pas mus tokia pat problema. Tik jau gal koki menesi. Tai as viena blogybe, maskuoju kita 😞 Valgom su filmukais. Tuomet uzsiziuri i ekrana ir galiu bent jau kazkiek sriubos ir mesos suduot. Zinau, kad blogai. Bet nepavalges arba nesamoniu privalges vaikas man atrodo blogiau 🙄😞
Zanuda9 parašė:
Pas mus tokia pat problema. Tik jau gal koki menesi. Tai as viena blogybe, maskuoju kita 😞 Valgom su filmukais. Tuomet uzsiziuri i ekrana ir galiu bent jau kazkiek …
Mes, kai suėjo metukai, šitą blogybę vos ne vos "išsigydėm".... nenorėčiau vėl prie to sugrįžti... nors tiesa sakant savaitgalį bandžiau ir tai, bet nepadėjo...
A-guste parašė:
Mes, kai suėjo metukai, šitą blogybę vos ne vos "išsigydėm".... nenorėčiau vėl prie to sugrįžti... nors tiesa sakant savaitgalį bandžiau ir tai, bet nepadėjo...…
Tai ir as su baisumu galvoju, kaip cia reikes nutraukt 🧐🙄
A-guste parašė:
Mes, kai suėjo metukai, šitą blogybę vos ne vos "išsigydėm".... nenorėčiau vėl prie to sugrįžti... nors tiesa sakant savaitgalį bandžiau ir tai, bet nepadėjo...…
O aš nestresuočiau,dabar nenori ryt jau norės,svarbu ko nors pavalgo.
Mano pvz iki 1m laiko nevalgė visai normalaus maisto ko tik nedaviau nevalgo ir viskas arba pora šaukšteliu,suėjo metai pradėjo valgyt dabar kol kas valgo viską ką duodu,bet jei nevalgys tai ir nesuksiu galvos reiškia nenori. Vaikam iš vis maisto daug nereik jei nors kiek pavalgo ir gerai.
Vabaliukas09 parašė:
O aš nestresuočiau,dabar nenori ryt jau norės,svarbu ko nors pavalgo.
Mano pvz iki 1m laiko nevalgė visai normalaus maisto ko tik nedaviau nevalgo ir vi…
Na tai aš sakau, kad jis NIEKO nevalgo....
ir nelyginčiau vaiko iki metų ir vaiko, kuriam pusantrų ir kuris mp ar pm gauna minimaliai. Jei jis nors kiek valgytų, aš tikrai nesukčiau galvos, bet kai jis antra savaitė nevalgo ir piktas, irzlus, tai manau, kad čia nėra gerai.
Na bet kokiu atveju ryt konsultuosiuisi su gydytoja, nes einame skiepo
A-guste parašė:
Na tai aš sakau, kad jis NIEKO nevalgo....
ir nelyginčiau vaiko iki metų ir vaiko, kuriam pusantrų ir kuris mp ar pm gauna mi…
Žinoma pasikonsultuoti visada gerai,tik sakau kaip aš daryčiau jei mano nevalgytų,buvo keli kartai kai sirgo nevalgė ir visai nepergyvenau. Aš labai paprastai žiūriu į tokius dalykus,valgo saldžiai duočiau saldžiai lai valgo.
Vabaliukas09 parašė:
Žinoma pasikonsultuoti visada gerai,tik sakau kaip aš daryčiau jei mano nevalgytų,buvo keli kartai kai sirgo nevalgė ir visai nepergyvenau. Aš labai paprastai žiūri…
Pamenu, kad jūs komentavot, kai jūsų draugė/pažistama/giminaitė davė vaikui sulčių atsigerti, tai visi dantys sugedo. Tai ar tikrai duotumėt vien tik saldžiai?
A-guste parašė:
Pamenu, kad jūs komentavot, kai jūsų draugė/pažistama/giminaitė davė vaikui sulčių atsigerti, tai visi dantys sugedo. Tai ar tikrai duotumėt vien tik saldžiai?…
Aš duočiau tiek kiek valgytų vaikas kad ir nedaug ir nesukčiau galvos iš bado nenumirs. Kai sirgdavo valgydavo mažai ir tik pm pora buteliuku per diena vis siūlydavau ir siulydavau truputi pavalgydavo ir viskas dabar dygo iltyniai dantys tai tik pm valgė nieko kito irgi mažai praėjo vėl valgo,na aš nepergyvenu dėl to taip,vistiek vaikas per kuri diena gabaliuką to gabaliuką to ir privalgo jų skrandukai maži jiem daug nereik,o juk ir mum buna dienų kada nenorim tiek daug valgyt ir nevalgom o iš vaiko norim kad valgytų. Galbūt jūsų vaikas irzlus ne dėl alkio o dėl dantų kitiem krūminiai labai skaudžiai dygsta .
A-guste parašė:
Oi kaip uzjauciu, mano visalaika labai, labai prastai valgo, ko pasekoje vis dar zemas hemoglobinas. Pirma, tai patarciau krauja pasidaryt, jei geras, tada per daug nestresuot, kaip sako, dar nei vienas vaikas savo noru badu nemire. O as tai zaidziu, lakstau su saukstu, skirtingus patiekalus darau, kad tik kažką isiulyt jam, paskutiniu metu pavykdavo 3 koldunud sumaitint, tai cia jau vau, bandom visaip ir graziuoju ir piktuoju, bet nu jei nenori nieko ir ne padarysi, jusu atveju gal dantys, bet raset, kad saldesius valgo,tai gal ir ju atsisakytų jei skaudetu dantis, mano,tai ir tu nevalgo.
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai