Liepa07 parašė:
LabasAr jūsų vaikučiai daug daugiau pradėjo kalbėti? Maniškė nedaug žodelių, savo kalba labiau, daugiau emocingumo nei aiškumo.
Mano apart mama baba amam... Daugiau nieko nesako.. tik garsus visokius daugiau leidzia
Liepa07 parašė:
LabasAr jūsų vaikučiai daug daugiau pradėjo kalbėti? Maniškė nedaug žodelių, savo kalba labiau, daugiau emocingumo nei aiškumo.
Mano apart mama baba amam... Daugiau nieko nesako.. tik garsus visokius daugiau leidzia
wiolcik parašė:
na jeigu jau trimeciai nekazka kalba, tai tada jau tikrai reikia logopedo pagalbos, siaip mano pirmagime irgi pakankamai velai pradejo kalbeti, budama 2.5 m. tik at…
Idomu nuo ko priklauso kas veliau pradeda, kas anksciau🤔
Toresda parašė:
Idomu nuo ko priklauso kas veliau pradeda, kas anksciau🤔
Manau daug priezasciu. Tevu uzsiemimas, genai, kiek kalbu girdi seimoj ir nuovokumas dar, knygu skaitymas, manau ir plansetes ir telefonai televizorius itakoja. Kuo daugiau mato, tuo veliau kalba. Ir dar seip vaiko budas. Pastebejau, kad jai anksti oradeda lakstyti vaikscioti, tai veliau pradeda sneket. Soskes daznas turejimas.
emma12 parašė:
Manau daug priezasciu. Tevu uzsiemimas, genai, kiek kalbu girdi seimoj ir nuovokumas dar, knygu skaitymas, manau ir plansetes ir telefonai televizorius itakoja. Kuo…
Super paaiskinote 👍👍🤗
Erika. parašė:
Sveikos, kaip savo vaikučiams gydot slogą, kosulį?
Gydyk negydes tokia sloga,vistiek be sav laiko nepraeina. Ar gydai,ar ne. Tik palengvint galima traukimu is nosies,o jei uzsikimsus juros vandeniu
emma12 parašė:
Manau daug priezasciu. Tevu uzsiemimas, genai, kiek kalbu girdi seimoj ir nuovokumas dar, knygu skaitymas, manau ir plansetes ir telefonai televizorius itakoja. Kuo…
Kuo daugiau mato, tuo vėliau kalbės?atsiprašau, bet prajuokinai 🤣 tikrai nesutinku. Karts nuo karto multiko įjungimas kaip tik padeda lavinti kalbą. Mes ryte Taisiukus įsijungiam. Tiksiki rusiškai. Ten moko vaikus ką galima daryti ir ko ne. Pvz: nežaisti degtukais, kaip taisyklingai pereiti gatvę, kaip susikonstruoti kąnors ir t.t 🙂
bertucia parašė:
Gydyk negydes tokia sloga,vistiek be sav laiko nepraeina. Ar gydai,ar ne. Tik palengvint galima traukimu is nosies,o jei uzsikimsus juros vandeniu
Visiškai sutinku
Vaistai kartais net gali pabloginti situaciją.
Er_Nesta12 parašė:
Sveikos! Ar jau skiepijotes mmr? Buvo kokia reakcija? Mums iskart nieko bet praejo 9 d. Ir sukilo didele tempe iki 39. Numusu ir vel kyla. Nezinau ar del skiepu ar …
Tik trečiadienį paskiepyta, tai negaliu dar pasakyti nieko, bet seselė sakė reakcija gali pasirodyti po keturių, penkių dienų... (ne po dviejų savaičių kaip esu girdėjusi)
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai