Monababy parašė:
Sveikos, pagaliau po echo 5 sav ir 3 d. galvojau daugiau bus bet svarbu kažkas yra 😊
O sirdeles dar tikriausiai nemate?
Monababy parašė:
Sveikos, pagaliau po echo 5 sav ir 3 d. galvojau daugiau bus bet svarbu kažkas yra 😊
Alicijina parašė:
Dar ne 🙂per anksti, dabar kitas echo bus tik po kokiu 6 sav tai vel ilgai laikas eis 🙂
Monababy parašė:
Dar ne 🙂per anksti, dabar kitas echo bus tik po kokiu 6 sav tai vel ilgai laikas eis 🙂
o matesi ir vaisius ar tik ta puslyte taskelis kur vaisius turetu buti? nes man keistai antra kart echo padare ir vel tik puslyte mate bet vaisus ne... siandienkartojo nes sestadieni kraujavau siek tiek...
lauraaite parašė:
o matesi ir vaisius ar tik ta puslyte taskelis kur vaisius turetu buti? nes man keistai antra kart echo padare ir vel tik puslyte mate bet vaisus ne... siandienkart…
Matesi puslelej toj taskelis tas, nes ji ismatavus ir nustato laiką 🙂su praeitais nestumais ir tokiu panasiu laiku ejau tai kazkaip ramiai laukdavau ir nesukdavau galvos gal kas blogai ir pan. 🙂O kiek jums laiko?
lauraaite parašė:
o matesi ir vaisius ar tik ta puslyte taskelis kur vaisius turetu buti? nes man keistai antra kart echo padare ir vel tik puslyte mate bet vaisus ne... siandienkart…
Ir ka sake siandien?
Ausrytev85 parašė:
Sveikos merginos. Jungiuosi ir aš į birželinukų -pipiriukų grupę. Planavom su vyru jau, bet nesitikėjom kad iš kart pavyks, nes pirmojo vaikelio reikėjo palaukti 2…
Na jei tiketi mociuciu prietaraia tai jei nestumo metu buna silpna mieguistumas ima nuovargis jauciamas tai galimai kad laukiesi mergytes 😊 o pirmas turbut buvo berniukas kad tokia gyvibinga buvai 😊
Baby2020 parašė:
Ir ka sake siandien?
paziurejo sake vietoje, kad puslyte mato ji paaugusi nes ketvirtadieni buvo 0,78cm siandien1,2cmskermens bet viduje nefiksavo nieko... kazkaip sunerimom kiek su vyru.. tai ir klausiu ar pas jus fiksavo laika mansiuo metu 6+1 pagal mm paskutines. echo dar nk nepasake...
Monababy parašė:
Matesi puslelej toj taskelis tas, nes ji ismatavus ir nustato laiką 🙂su praeitais nestumais ir tokiu panasiu laiku ejau tai kazkaip ramiai laukdavau ir nesukdavau g…
musu ketvirtadienio echo atrode taip.. gal koks senas aparatas ju😏🧐
Ner26 parašė:
Sveikos, as siandien taip pat buvau pas gine seimos klinikoje, patikrino kakleli, tepineli, apspaude pilva ir sako viskas🙈🙂 kazkaip tikejausi, kad bent eco padarys …
iki sunaus turejau persileidima tai padare echo paziurejo ar vietoje. o man ketvirtadieni ir padare kaklelio tyrima... sestadieni pakraujavau itariu del to🧐
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai