maria.nina parašė:
Sveikos merginos! Ar kuriai nors pradėjo gamintis priešpienis? Šį ryt atsikėliau su gan karštomis krūtimis, vyras sako tau šlapios dėmės ant pižamos... keista kad t…
Normalu, gali priešpienis pradėti gamintis;)
maria.nina parašė:
Sveikos merginos! Ar kuriai nors pradėjo gamintis priešpienis? Šį ryt atsikėliau su gan karštomis krūtimis, vyras sako tau šlapios dėmės ant pižamos... keista kad t…
Normalu, gali priešpienis pradėti gamintis;)
maria.nina parašė:
Sveika, man su pirmu vaiku labai anksti priespienis ėmė gamintis. Mama traukė pečiais, sako turbūt turėsi daug pieno. Taip ir buvo. Linkiu, kad ir jums taip būtų 😉
Vuvutee parašė:
Labutis. Kaip jums reikalai su isskyromis? Man atsirado tokios gelsvos. Kazkaip neramu 😐 tyrimai geri.
Mano irgi tokios, taip pat buvau sunerimus, gal kažkas negerai, nes prieš tai tokios nebuvo. Bet pasirodo, viskas ok čia
Vuvutee parašė:
Labutis. Kaip jums reikalai su isskyromis? Man atsirado tokios gelsvos. Kazkaip neramu 😐 tyrimai geri.
Siūlyčiau nueit pas ginekologę ir paprašyt tepinėlio, ir man taip ėjo išskyros gal mėnesį, maniau, normalu per nėštumą, bet labai jau daug jų buvo ir skystesnės nei paprastai, taigi, laimė, kad pasidariau tepinėlį, pasitvirtino didelis uždegimas, 10 kartų viršijantis normą... Taigi po savaitės žvakučių naudojimo, išskyrų nebeliko.
extrapower parašė:
Sveikos, pas mane ir priešpienis gaminasi jau ir tokios krūtis skausmingos, speneliai nežmoniškai jautrūs (gal dar galit patarti kokią liemenėlę patogesnę, kur įsig…
Man patogiausia iš 9 mėnesiai, emma jane liemenėlės. Tempiasi, prilaiko, bet nieko nespaudžia. Po gimdymo ir miegojau su jomis.
TylusLaukimas parašė:
Man patogiausia iš 9 mėnesiai, emma jane liemenėlės. Tempiasi, prilaiko, bet nieko nespaudžia. Po gimdymo ir miegojau su jomis.
Aš paklausiau jūsų rekomendacijos vasarinukų forume, kai pirmos laukiausi tikrai patinka ta liemenėlė! Tik minusas, kad ji plona ir speneliai labai išsišauna 🙈 dabar nenešiočiau, bet žindant vis tiek įklotėlius reikia dėtis, tai pats tas!
Mazutulka parašė:
Ir ka pasake:)?
Bus mergytė 😍
Paivi parašė:
Aš paklausiau jūsų rekomendacijos vasarinukų forume, kai pirmos laukiausitikrai patinka ta liemenėlė! Tik minusas, kad ji plona ir speneliai labai išsišauna 🙈 d…
Jų yra modeliukas kur pakietinimas dedasi, spenelių maskavimui
nu mano jos liko favoritėm dėl patogumo
Rasvyda parašė:
Bus mergytė 😍
Kaip smagu suzinoti!! Vakar ziurejau youtube video 20savaites scano tai tokia sumisus likau. Puses normalaus zmogaus akim nesuprantamu dalyku😅teks pasikliaus sonografe penktadieni😅