RED666 parašė:
Tai i namus issikvieskit ir sutvarkys viska![]()
Gal per mažas miestas, kad būtų tokia paslauga. O būtų patogu
RED666 parašė:
Tai i namus issikvieskit ir sutvarkys viska![]()
Gal per mažas miestas, kad būtų tokia paslauga. O būtų patogu
Laukine25 parašė:
Na, tik pasikartosiu, kad kalba neina apie elementarią higieną, kalbu apie gražinimąsi kuomet puošk begemotą kokiu nori kaspinu, gazele jis netaps, čia perkeltine p…
Kaip pirštu į akį čia jūs, pritariu visu 100 procentų, nes jaučiuosi taip pat.
Baltake parašė:
Blemba kaip ziauru kai pas mane A 😂😂😂 keisciausi su Jumis kai paskaitau kokius grozius visos turi 😊
Nu nežinau ar E dydžio norėčiau. Prieš nėštumą turėjau B, augo augo ir priaugo iki D. Man jau buvo nesmagu ir nepatogu. Dabar susitraukė iki C. Galėtų ir likti C, tik ne tokios nutįsę. Nu bet jau bus kaip bus, o jei ką tai chirurgai pataiso ir dydį, ir statumą
ramintukez03 parašė:
Pas mane tai krutine kaip buvo D, tai ir yra D... Nezinau, mazu kaip pagimdysiu padides 🤣 o siaip tai dydis nesikeite, tik labai kraujagysles isryskejo...nu ziauria…
Aha, pas mane irgi kaip pas kokį zombį krūtinė 😳😄 toks kraujagyslių tinklas, net mėlyna iš tolo 😭
Rober parašė:
Kur geriausiai pirkti po gimdymo rinkinuką, ar aplamai atskirai viską susipirkti?
Pirkau Camelia vaistineje.
Varškės_Spurga parašė:
Aha, pas mane irgi kaip pas kokį zombį krūtinė 😳😄 toks kraujagyslių tinklas, net mėlyna iš tolo 😭
palaukit kai maitint pradėsit ir pvz vaikutis ilgiau pamiegos, va tada pamatysit ko nematę kas su krūtine darysis
. Dabartinis kraujagyslių tinkliukas atrodys kaip nebuvęs
Užtat sužinosit kas yra akmens luito kietumo papai. Nežinau ar yra nors viena to išvengusi. Pamenu į kamšty papuoliau mieste, vaikutį maitint laikas, skubu, o kamštis nejuda. Tai su tokiais akmenim vietoj krūtinės į namus lėkiau. Būtų kas laiptinėj kelią pastojęs, būč sumindžiojus kad tik greičiau patekt pas savo mažąjį gelbėtoją
Evia parašė:
Aš kiek keliuosi į tualetą naktį tai visad užsuku atsigerti, nes kitaip neįmanoma.🤦 Kažkada nenuėjau atsigerti, o grįžau į lovą tai teko keltis ir eiti atsigerti, n…
Ta pati situacija man
Hope2222 parašė:
Ta pati situacija man![]()
tas pats man irgi atrodo bijok isgerti vandens nes kol uzmigsi vel keltis i toleta nu nesamone
Baltake parašė:
Blemba kaip ziauru kai pas mane A 😂😂😂 keisciausi su Jumis kai paskaitau kokius grozius visos turi 😊
Oj nesakyk. Didelė krūtinė labai sunku
Laukine25 parašė:
palaukit kai maitint pradėsit ir pvz vaikutis ilgiau pamiegos, va tada pamatysit ko nematę kas su krūtine darysis. Dabartinis kraujagyslių tinkliukas atrodys k…
Jo, aš tokiais momentais tas karves laukuose prisimenu, kurios mūkia iš skausmo, jei šeimininkas vėluoja pamelžti ateiti
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai