MLiepsna parašė:
Gal jei seilejasi daug,tai gal cia pasalimas? Vejuko gavo 🤔pabandykit tiesiog diena daznai drekinti kremuku
Hmm, gal. Ačiū už idėją, pabandysiu patepti tiesiog kremuku.
MLiepsna parašė:
Gal jei seilejasi daug,tai gal cia pasalimas? Vejuko gavo 🤔pabandykit tiesiog diena daznai drekinti kremuku
Hmm, gal. Ačiū už idėją, pabandysiu patepti tiesiog kremuku.
Rigi parašė:
Vaikutis dar nešioja 80 dydžio rūbelius, bet jau pereinam į 86 dydžio. Pirksime Reima kombinezoną žiemai. Kurį dydį rekomenduotumėte? Ar labai jie didinti?…
Taip, didinti. 86 atitinka 92.
Turim 86, baisiai didelis, įtariu liks kitai žiemai 🤦
Rigi parašė:
Vaikutis dar nešioja 80 dydžio rūbelius, bet jau pereinam į 86 dydžio. Pirksime Reima kombinezoną žiemai. Kurį dydį rekomenduotumėte? Ar labai jie didinti?…
Vaikas 80cm ugio,turiu du 80dydzio,tai vienas labai didelis,kitas bus geras,tad dar pirkau ir 74dydzio, tas irgi geras turetu but ziema
Equ. parašė:
Taip, didinti. 86 atitinka 92.
Turim 86, baisiai didelis, įtariu liks kitai žiemai 🤦
O vaikutis kokio dydžio rūbelius nešioja?
Rigi parašė:
O vaikutis kokio dydžio rūbelius nešioja?
Jis dabar apie 82 cm.
Aš turiu reima.86. Tai tokį ir nešiosim. Geriau didesnis kai reikia nesiot mažesni tuoj sukyla į viršų viskas. Ir ant žieminių batukų bus pats tas:)vakar gydytoja matavo ūgį tai 79cm ir sveria apie 10kg sveria
kai apvelku kaip ir didokas. Bet judet netrukdo
ir rankove kai ranka siekia ka nors tai man pats tas
neapsinuoginA 
Lina.Slekiene parašė:
Sveikos mamulės😉
ieškau sportinio vežimėlio, pirksiu naudotą. Mačiau daug kas pardavinėja Joie fir…
Aš pirksiu emmaljunga scooter. Su joie kiek klausonejau mamu jei daug naudotas barska priekiniai ratukai po naudojimo ilgesni laika. Tai as bandysiu emmaljungos sportinuka. Nauju ju nebegamina jau. Mes karts ir 4.metis dar nori but vežamas
dar hauck rapid 4s galvojau jei is mazesniu ronktis
irgi dar renkuosi. Bet sakiau pirma pardavinesih emmaljunga city cross superinis vezimas minkstai vaziuoja labai
kadangi nenoriu sandeliuot lopsio tai pardavinesiu
jdante parašė:
Aš turiu reima.86. Tai tokį ir nešiosim. Geriau didesnis kai reikia nesiot mažesni tuoj sukyla į viršų viskas. Ir ant žieminių batukų bus pats tas:)vakar gydytoja m…
Oi,tai juns cia labai dar tinka 🤣mano vienas 80dydzio daug didesnis uz si 86 🤣o vaikas 80cm ugio
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai