2021.08.02 23:31 (prieš 4 m.)
Ratata123 parašė:
Sveikos! Kaip pradėti duoti maistą gabaliukais? Norėtųsi, kad mergina mokintųsi kramtyti , nes dabar valgom tik košes 🙄 bet aš paniškai bijau springimo.. sakiau jei…
Mums kažkaip netyčia gavosi tas valgymas gabaliukais, kadangi jis labai prilipęs prie mamęs ir net pavalgyto negalėdavau, tai kai reikėjo man pavalgyti, ėmiau duoti agurko riekę storą atpjautą, kad negalėtų perkąsti, galvojau bus pakramtymui kaip kramtukas, o aš spėsiu užkąsti greit, bet jam taip patiko 🙈 Atsikąsti negali, bet gremžia dantukais po truputį ir valgo, jeigu netyčia atsikanda per daug, tai išimu iš burnytės ir duodu naują neperkąstą agurką, vėl graužia 😄 Taip pat kukurūzai patinka, kriaušę bandžiau duoti, bet nenusisekė, minkšta ji, staigiai atsikando ir aišku springo ja, tai kažkaip geriau kietas maistas, neatsikanda ir graužia po truputį 🙂 Bulvytės virtos daviau, gerai suėjo, ryžių, kiaušinio trynys baisiai nepatiko, toks susiraukęs ragavo 🙈 Galvoju gal bandyti šilauogių duoti ne kramtuke, o jau kaip normalias uogytes 🤔