Zhiuli parašė:
Visoms jau daro? Prieš 10 metų buvo mokamas, kas nori
Tai dabar kaip ir nemokamas, bent jau as pries 5m kai laukiausi dare nemokamai, o dabar kaip bus nezinau dar, bet lyg nemokamas priklauso
Zhiuli parašė:
Visoms jau daro? Prieš 10 metų buvo mokamas, kas nori
Tai dabar kaip ir nemokamas, bent jau as pries 5m kai laukiausi dare nemokamai, o dabar kaip bus nezinau dar, bet lyg nemokamas priklauso
Alina Jef parašė:
Tai dabar kaip ir nemokamas, bent jau as pries 5m kai laukiausi dare nemokamai, o dabar kaip bus nezinau dar, bet lyg nemokamas priklauso![]()
nemokamas. aisku mazu miesteliu ligonines visokiu mokesciu prisigalvoja, bet privalomas visiems ir nemokamai.
cia tas pats, kad kai kurios perka pties gimdyma epidura. jis juk priklauso nemokamai, o kai kutios ligonines taupo savo biudzeta
Loria parašė:
Na aš irgi girdėjau kad herpis labai blogai, gali sukelti persileidimą ar priešlaikinį gimdymą ir pan.
Na cia turbut kalbama ne apie lupos hepesa
lupos herpesas, jei turejai ji iki nestumo nera toks blogis, nes motina jau turi susiformavusi imuniteta. Tik as pavyzdziui visada naudodavau acic, bet rekomendaciniame lapelyje parasyta, kad nerekomenduojama nesciosioms, tai si karta stengiuosi sausai iveikti "problemele"🤭
Ms.exa parašė:
Na cia turbut kalbama ne apie lupos hepesalupos herpesas, jei turejai ji iki nestumo nera toks blogis, nes motina jau turi susiformavusi imuniteta. Tik as pavyz…
Tokiu atveju siūlau bičių pikį, nerealus dalykas, greit išgydo
Zaraza31 parašė:
Sveikos merginos, as irgi siandien ir echo. Juda kruta abu kaip pasiute, net sirdeles girdejome🥰 taciau lyciu nenustate dar, bet smalsu tai begali. Gal kuri suprant…
As, kai buvau pas gine ir man buvo 10+2, tai parode, kad plaka sirdele, bet jokio garso nebuvo. Ar visur gali girdet sirdute, ar cia nuo tam tikros savaites, ar isvis, verta sunerimti, kad garso nerode tik vaizdu?
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai