SaeV parašė:
Sveikos mamos, norėjau pasiteirauti ar daug jūsų turėjo skatinimą? Man labai įdomu, kaip pats procesas čia anglijoje vyksta.. Mums terminas 29 rugsėjo, bet kažkodėl…
Labas
man skatino del geatacinio diabeto, kai buvo 39 sav. Nuvaziuoji su visais daiktais, na mes vaziavom su visais, nes nebuvo galimybes veliau atsivesti, nes be savo transporto
paguldo i palata, ten berods ir kitos moterys gulejo, kurias skatino, viskas uztraukta uzuolaidom. Patikrina ar ataiveres kaklelis, pas mane nebuvo ne kiek, tad iskart dejo zele, 10 val ryto idejo, oaskui lyg pradejau jaust pamaudenimus, nesuoratau, kad tai nereguliarus saremiai 🙈 nes nebuvo skausmingi man jie, paskui pradejo daznet, tada i galva suvire, kad turbut tai saremiai, 13:45 nubego vandenys. Aj, siame tarpe dare skana gydytojas paziuret ar viskas gerai. Ar po vandenu nubegimo? 🤔 Va dabar nepasakysiu. Nu nubego vandenys, man jie ikgai bego, kokia valanda, su kiekvienu saremiu 🙈 po to prijunge aparata, kuris matuoja daznuma ir reguliaruma saremiu, na kai buvo jau reguliarus, issivede mane i palata (su visais daiktais) , kurioje jau gimdziau, ten jau state lasine su skatinamaisiais, tad pats aparatas saremius sekti bei vaikiuko tonusiukus, ir viskas, ten midwife visada salia sedi ir ziuri, fiksuoja viska. Man krito cukrus, atnese bana valgyt 🙈 nu ir sedi ir ziuri, jei kas negerai eina pas gydytoja, jei nori prasai nuskausminamuju. Tai va, ta pacia diena 21:48 jau laikiau leliuka
man viskas vyko labai greit, net midwife stebejosi kaip cia viskas taip gali greit but. Bet kiek zinau, su skatinamaisiais tai ten zaidzia, deda vienus, jei per kazkiek laiko nesuveikai, tada kitus, taip gali zaistc ki 48 val berods. Tai istiesu ir nuo kiekvienos organizmo priklauso
bet esme pasakiau
jei dar kokiu klausimu turi, tai klausk