loony_key parašė:
O jūs grikius ar avižas tarkim su kuo maišot ir duodat? Man gydytoja sakė su niekuo nemaišyt, bet kažkaip labai jau sprangi ta košė. Galvoju gal su daržovėm padaryt…
Visada maisau kruopas, gi tikrai sprangu!
loony_key parašė:
O jūs grikius ar avižas tarkim su kuo maišot ir duodat? Man gydytoja sakė su niekuo nemaišyt, bet kažkaip labai jau sprangi ta košė. Galvoju gal su daržovėm padaryt…
Visada maisau kruopas, gi tikrai sprangu!
Tirli pirli parašė:
Manoji tai valgo noriai, ypač daržoves. Suvalgo tiek, kiek duodu, tik kai valgo labai jai reikia dairytis, galvą sukinėti, kištis viską į burną, nesvarbu seilinukas…
Maniškis toks pats. Ir televizorių išjungiu, ir sesę į kitą kambarį išvarau, kad kuo mažiau būtų dirgiklių, bet vistiek randa papildomų veiklų valgydamas 🙈
loony_key parašė:
Taip maišau. Grikius dažniausiai su mėsa ir daržovėmis, o avižas su vaisiais ar uogom. Įdomu kodėl rekomendavo nemaišyti? 🤔
loony_key parašė:
Mes dar tik avizine kose valgom, tai maisau su obuoliu garintu arba slyvu tyrele.
Nida123 parašė:
Maniškis toks pats. Ir televizorių išjungiu, ir sesę į kitą kambarį išvarau, kad kuo mažiau būtų dirgiklių, bet vistiek randa papildomų veiklų valgydamas 🙈
…
Matyt kad atsiskirtų skirtingi valgymai. Nes mums sakė, kad jau reikėtų 3 kartus valgyt košes. Tai vieną kartą daržovių, tada kruopų ir vaisių. Bet realiai aš du kartus duodu tą pačią košę, kur būna grūdai su daržove. O vaisių atskirai duodu. Tai būna kokį obuolį pagramdau. Paskui gal aviečių bandysiu, nes turiu užsišaldžius naminių. Neaišku tik ar patiks, gali rūgštu būti
Bet kažkaip nepasakyčiau, kad nuo tų košių labai soti būna. Po poros valandų jau zirzia ir nori mišinio.
O mėsą mum sakė nuo kito mėnesio įtraukti
O kokias dar kruopas duodat?
Mes išbandėm grikius ir avižas.
Avižų košę dariau su moliūgu, tai net ir man skanu buvo
visai pati tokią valgyčiau
Nežinau ar galima, bet gal nesupyksit ir pasiūlysiu mums likusius kelis naujus drabužėlių komplektus, atsisiųstus iš usa. Užsisakiau visko po kelis dydžius, tad kurie netiko noriu parduoti
Jūsų mažyliai panašaus amžiaus, gal kuri norėsite ir tiks
Įkeliu nuotraukas kokius komplektukus turiu (Carter's ir Old Navy(Gap) firmos), dydžiai 70-74-80. Jei domina, parašykite privačiai, kad neteršti temos.
Jei neaktualu, praleiskite šitą post'ą be pykčio
loony_key parašė:
Mano vaikui labai patinka avižos su bananu ir šilauogėmis (viską apverdu kartu ir sublenderiuoju). Nusižiūrėjom receptą iš parduotuvinės tyrelės, tik ten vietoj šilauogių buvo mėlynės.
Zahra parašė:
Mano vaikui labai patinka avižos su bananu ir šilauogėmis (viską apverdu kartu ir sublenderiuoju). Nusižiūrėjom receptą iš parduotuvinės tyrelės, tik ten vietoj šil…
Aš kažkaip banano dar nedaviau. O jūs irgi duodat 3 kartus košes visokias? Pasidalinkite keliais pvz. ką duodat
nes aš su kartus kruopas su daržovėm ir tada vaisiai. Gal apsimoka duoti tris kartus tarkim avižas bet su skirtingais priedais? Nebežinau, pasimečiau
loony_key parašė:
Aš kažkaip banano dar nedaviau. O jūs irgi duodat 3 kartus košes visokias? Pasidalinkite keliais pvz. ką duodatnes aš su kartus kruopas su daržovėm ir tada vais…
Aš kol kas duodu du kart dienoj primaitinimą: 1 kartas vaisiai arba daržovės, antrą kartą - su kruopom. Gydytoja yra minėjusi, kad avižos laisvina vidurius, ryžiai kietina, tai to pačio daugiau karto per dieną neduodu, o ką rinktis žiūriu pagal situaciją pilvuko.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai