Rugsejisgeras parašė:
O ar gnaibosi?😀
Nesikandžiojo dar niekada,tik mėgsta pasižnaibyti,ypač kai stovint maunamės sauskelnes😁
Rugsejisgeras parašė:
O ar gnaibosi?😀
Nesikandžiojo dar niekada,tik mėgsta pasižnaibyti,ypač kai stovint maunamės sauskelnes😁
experteee1020 parašė:
Ar jusiskiam dar vis yra seiletekis? 🤔 maniskis vis dar visas seiletas buna (maikutes) vis nubege buna...dantukus visus lyg kau turim,kalbet nekalba dar tik sava ka…
Ne, bet maniškis jau beveik visus pieninius dantis turi.
edernesta parašė:
Sveikos, kokius vežimus ar kitą transportą naudojat savo mažyliam? Maniškis į tutis sportinę dalį vos betelpa....
Joie sportinuka arba stumiamas triratukas
edernesta parašė:
Sveikos, kokius vežimus ar kitą transportą naudojat savo mažyliam? Maniškis į tutis sportinę dalį vos betelpa....
Turim vežimą ( naudojam kai norim pasivaikščioti iki parduotuves arba kaime pietų miegeliui), triratuką ir dar Globber
Ano-mis parašė:
Bet kiek jusu yra besilaukianciugrazu ziuret! Mes kazkaip gal ir noretume daugiau leliuku, bet nesiryztam.
Čia kiekvieno apsisprendimas, man tuoj 34, tai nusprendėm, kad neverta man grįžti į darbą kokiem metam ir vėl išeiti, nes antro vaiko norėjom, vyras norėtų dar ir trečio🫣 bet man ir dviejų bus gana, bent jau kol kas😁
edernesta parašė:
Čia kiekvieno apsisprendimas, man tuoj 34, tai nusprendėm, kad neverta man grįžti į darbą kokiem metam ir vėl išeiti, nes antro vaiko norėjom, vyras norėtų dar ir t…
Tai taip
cia kiekvienos seimos reikalas. Man jau 34 🤭 bet as dar maitinu savo kukuli ir pries laukdamasi kito leliaus atsigaut noriu pati... bet cia pasiteisinimai ir bus matyt ar bus kitas beibis isvis 😂 grazaus jums laukimo!
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai