justinaj25 parašė:
Na grįžau iš gydytojos, matė puslytę, bet trynio maišelio dar ne. Implantacija žema, dėl to sakė labiau pasisaugoti, jokio fizinio krūvio, santykių ir pan. dar pada…
Ir jums lygiai 4 savaitės?
justinaj25 parašė:
Na grįžau iš gydytojos, matė puslytę, bet trynio maišelio dar ne. Implantacija žema, dėl to sakė labiau pasisaugoti, jokio fizinio krūvio, santykių ir pan. dar pada…
Mad313 parašė:
Dar nėjau, ankstoka atrodo... Norėčiau eit į savo Centro polikliniką, bet artimiausi laikai tik rugsėjui plius pas mano gydytoją net neduoda talonėlio internetu... …
Gal pas Sapon?
Aš pas ją bandysiu registruotis, bet siuntimą pirmą reiks gauti iš šeimos, o tai užtruks
Gdparis parašė:
Kas nors iš grupes čia yra vilnietes ? Kur ejot pas gine ? Privatu ar poliklinikoje ?
Centro poliklinikoje
audrute_c parašė:
5 savaitės ryt
Gdparis parašė:
Kas nors iš grupes čia yra vilnietes ? Kur ejot pas gine ? Privatu ar poliklinikoje ?
Aš iš vilniaus raj. Bet važinėju privačiai į kauną. Prieš tai vaikščiojau northway pas Žėba. Daugiau kojos ten nekelsiu
Ašpliustrys parašė:
Gal pas Sapon?Aš pas ją bandysiu registruotis, bet siuntimą pirmą reiks gauti iš šeimos, o tai užtruks
![]()
Neee, pas Juzelskytę... Dar labai pas Tumėnę norėčiau, bet talonėlis buvo tik 09 28, o čia pasiskaičiau, kad ji nėščių nebeima paskutiniu metu
Apie Sapon irgi skaičiau daug gerų atsiliepimų, bet laikų irgi nėra, tikriausiai todėl kad ji II lygis
Mad313 parašė:
Neee, pas Juzelskytę... Dar labai pas Tumėnę norėčiau, bet talonėlis buvo tik 09 28, o čia pasiskaičiau, kad ji nėščių nebeima paskutiniu metuApie Sapon irgi sk…
Aha, II ji, bet šiaip tai ji nelabai man, bet geriau nei prieš tai turėjau
taip ir neatradau geros
justinaj25 parašė:
Gal dave nuotraukyte? labai idomu kaip atrodo zema implantacija
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai