FFroska parašė:
Mano draugė gimdė dar kai reikėjo kaukės , tai sakė eikit jūs šikt kaukę nusiplėšiau ir gimdžiau😀nieks nieko jau nesakė😀
Mano sesė panašiai ir padarė.
Reikėjo ir man nusiplėšti ir neklausyti.
FFroska parašė:
Mano draugė gimdė dar kai reikėjo kaukės , tai sakė eikit jūs šikt kaukę nusiplėšiau ir gimdžiau😀nieks nieko jau nesakė😀
Mano sesė panašiai ir padarė.
Reikėjo ir man nusiplėšti ir neklausyti.
Dovile_z parašė:
Šito tiksliai nežinau, bet kiek anksčiau skaičiau, tai kad pagal naują jau, nes VPA prašymą rašysim jau po gimdymo![]()
Man isvis dabar mistika tas skaiciavimas.. suvedi skaicius i skaiciuokle sodroje ir nesupranti kiek gausi pinigu, nes rodo realiai visa 100 proc ka dabar gauni.. apie lubas irgi skirtinga info radau, vienur raso ant popieriaus, kitur i rankas. Gal kuri supranta ir gali paaiskinti su pavyzdziu?😀
Diamond90 parašė:
Man isvis dabar mistika tas skaiciavimas.. suvedi skaicius i skaiciuokle sodroje ir nesupranti kiek gausi pinigu, nes rodo realiai visa 100 proc ka dabar gauni.. a…
Žinant valdžią, tai lubos būna tik išmokoms, mokesčiams jų nebūna. 😅
Diamond90 parašė:
Man isvis dabar mistika tas skaiciavimas.. suvedi skaicius i skaiciuokle sodroje ir nesupranti kiek gausi pinigu, nes rodo realiai visa 100 proc ka dabar gauni.. a…
Sunkoka paaiškinti, mano vyras tvarkė šiuos reikalus.
Dažniausiai Sodra telefonu neblogai paaiškina. Rekomenduoju susirašyti klausimus ir net pokalbį įrašyti, kad po to galima dar kartą perklausyti, jei neaišku. Be to, klauskite kokią išmoką gausiu į rankas.
Svajonelee parašė:
O yra vilniečių? Aš planuoju kaip ir pirma gimdyti Vilniaus gimdymo namuose 🥰🙂
As turiu patirties tiek is santariskese gimdymo tiek VGN. Pirma gimdžiau VGN. Ten laaaaabai rupinosi, net per daug sakyciau. vis uzeidavo, klausdavo kaip sekas, ir pats gimdymas tobulas ir po to prieziura. Nors nebuvo tartasi su niekuo.
Santariskese - visiskai kita situacija. Tą naktį gimdžiau viena. nebuvo konvejerio visiskai. viskas vyko ramiai, greitai ir jokiu skundu neturiu. Bet po gimdymo....... kai turejau su kuo palyginti ir keleta ten dirbančiu pažystamų akušerių paklausiau jų kodėl per dieną praktiškai gali net neužeiti ar užeiti paklausti tik 1 kart ar viskas gerai. Tai atsake kad čia yra visiškai normali praktika. Nes jų pozicija yra tokia - pagimdei naturaliai be jokiu komplikaciju tai ir po to rupiniesi viskuo pati. Jei kas neaišku - pati turi kreiptis ir ieškoti jų. Nes ten suvažiuoja dažniausiai su komplikuotais iš visos lietuvos tai tos paprastos nelabai idomu. Turi ir taip pilna ka priziuret ir del ko sukt galva. Kadangi tai mano jau buvo antras vaikas ir jaučiausi tobulai man tos priežiūros ar pamokymo kaip maitinti netruko, bet kaimyne buvo pirmakarte - tai labai nepatenkinta liko
ciobrelis parašė:
O koks jūsų reikalas? Man šiaip įdomu. Matosi, neturite prie ko prisikabinti, tai užpakaly ieškote kirminų. Gal eikite myliuką su savo vyru padaryti, gal geresnė nu…
Oi oi oi 🤣nu ir eisim 🤣
FFroska parašė:
Tai va,as,kai gimdziau vln reikejo,klinikose ne :)tik vyras su kauke sedet turejo iki kol gavo neigiama atsakyma
aliepa parašė:
As turiu patirties tiek is santariskese gimdymo tiek VGN. Pirma gimdžiau VGN. Ten laaaaabai rupinosi, net per daug sakyciau. vis uzeidavo, klausdavo kaip sekas, ir…
As irgi esu patenkinta ir priežiūra po gimdymo ir per patį gimdymą VGN man viskas tiko ir patiko, tuolab neesu ta kuriai reikia to perdėto dėmesio. Bet dar manau daug priklauso pas kurią pamaina pataikai ar ten atsakingi akušeriai ir seselės ar ne, nuo to viskas ir priklauso 🙂. Ir pritariu jai būtų sunkesnis nėštumas ir pirmas gimdymas tada gimdyčiau Santariškėse arba Antakalnį nes VGN nėra ten naujos aparatūros jai kažkas ne taip būtų perkelinėtu i Santaros klinikas 🙈.
Diamond90 parašė:
Kol kas kol nėra aišku kokie bus mums skaičiavimai manau net ir pati sodra nežino😀
Aš Šiauliuose gimdžiau MVK tai tikrai ant getos pamainos pakliuvau. Nors nemokėjau už palatą pasisekė, kad viena buvau, jau kaip išpirktoj 😅 kai sarėmiai ėmė tai vos čiut garsiau sudejuodavau tuoj pat sesute prisistatydavo 😅 po irgi tikrai maloniai bendravo parodė ir pan. Tik sakė pačiai ateit kai pirmą kartą padarys vieną ar kitą reikalą ir tai neprireikė, kažkaip jau susiruošdavau eit ir še kad nori ateina pasiteiraut kaip sekasi 😃 o dėl maitinimo tai pasikeitus pamainai tikrai ne itin maloni kliuvo, maždaug "tai nemoki, tai tikriausiai ir nemaitinsi pati". Nors kuo puikiausiai virš metų po to išmaitinai viskas puikiai sekės nei mastitų kokių nei dar kokio velnio.
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai