Ivgor parašė:
O dievai, naktis bemiegė šiandien. Jau mąstau kavos įkalti
Geriat kava mamos?
Geriu du puodelius į dieną, ryte ir popiet. Tik darau tai pažindžiusi.
Ivgor parašė:
Geriat kava mamos?
Geriu du puodelius į dieną, ryte ir popiet. Tik darau tai pažindžiusi.
inaqua parašė:
Maniskis irgi savo lovytej nemiega. Nors ir sminga supuojamas, palaukiu kol pusvalandi iminga. Tik padedi i lovyte ir akys stacios
Mano lėlytė lygiai taip pat, ant krūtinės ar šalia lovoj pučia nejudėdama, bet tik padedu į lovytę - iš karto pradeda pykti
Klausimėlis toms, kurios maitina MP- kaip dažnai kakoja jūsų vaikučiai?
Queen11 parašė:
Man daktarė sake pirma mėn žadinti o vėliau jeigu nesikelia tai ir nelyst.Čia su pirmagime.o dabar maniškis tai net 2val neišmiega nepavalges...ir valgo visa visa v…
Mano irgi valgo nuo 1 iki 2 net. Šiandien naktį pusantros valandos valgė, tada užmigo, 3 val pamiegojo, valgė pusvalandį pamiegojo apie val ir vėl valgė.
Ivgor parašė:
Geriat kava mamos?
Rytais atsikėlus puodelį būtinai, kitaip neatsikelčiau🙈
kadangi parašė:
Mano lėlytė lygiai taip pat, ant krūtinės ar šalia lovoj pučia nejudėdama, bet tik padedu į lovytę - iš karto pradeda pykti![]()
Mūsiškis tikrai kokius 4-5 kartus per dieną. Nedaug būna bet būna.
kadangi parašė:
Mano lėlytė lygiai taip pat, ant krūtinės ar šalia lovoj pučia nejudėdama, bet tik padedu į lovytę - iš karto pradeda pykti![]()
3-4
kadangi parašė:
Įvairiai būna, kartais vos ka padaro, tai zek uzvalgo ir tada normaliai privaro 🙈 bet realiai mazdaug kas antra maitinima, valgo kas +-kas 2h
Queen11 parašė:
Man daktarė sake pirma mėn žadinti o vėliau jeigu nesikelia tai ir nelyst.Čia su pirmagime.o dabar maniškis tai net 2val neišmiega nepavalges...ir valgo visa visa v…
Mano tai damutė miega visur tinka ir sofa 😄 jai visur gerai, net ir va taip užmiega, aisku nepalieku sitaip perkeliu miegui į lovyte 😄 bet jei leisciau tai belekur ir belekaip galetų 😄 bet nakciai lovoi pas mus irgi miega ramiau nei viena savo lopšiukį
Ivgor parašė:
Pas keliasi kas 2h? Nes mes valgome kas 3.
Mes patys keliam kas 2, taip liepė gydytoja, nes ligoninėje buvom pamete daugiau nei 10% svorio, bet visada pats atsikelia 10-20min prieš maitinimą, naktim maitiname kas 3h, bet nevisada išmiega tiek 🙈 pirmadienį bus mėnuo, manau jau nebekelsim kas 2h, nes jau 1kg+ turim nuo pamesto svorio
IndreD parašė:
Mano tai damutė miega visur tinka ir sofa 😄 jai visur gerai, net ir va taip užmiega, aisku nepalieku sitaip perkeliu miegui į lovyte 😄 bet jei leisciau tai belekur …
🥰
inaqua parašė:
Maniskis irgi savo lovytej nemiega. Nors ir sminga supuojamas, palaukiu kol pusvalandi iminga. Tik padedi i lovyte ir akys stacios
Aš kokona nupirkau.tai diena miega jame.O nakti niekaip ..nesuprantu kodel.
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai