Salamanka parašė:
Aš labai ne į temą, bet gal labai nepyksit 🤞
Mamos, kurios susidūrėt su vėjaraupiais, kuo tepėt savo atžalas? Želionke lyg niek…
Mes dar net nesirge vejarupiais😬
Salamanka parašė:
Aš labai ne į temą, bet gal labai nepyksit 🤞
Mamos, kurios susidūrėt su vėjaraupiais, kuo tepėt savo atžalas? Želionke lyg niek…
Mes dar net nesirge vejarupiais😬
Vectra parašė:
Mamos, ar jums neskauda pilvo odos? Man vakare net skauda prisiliest, tokia jautri pilvo oda pasidare🙈
Man skaudėt neskauda, bet būna toooooks niežulys aplink bambą, kad atrodo nusikrapštyčiau odą. Gerai, kad nei pėdos, nei plaštakos, o tik prie pat bambos ir aplink ją 🤦♀️
erikan parašė:
Sakykit mamytės, ko laukiates mergytės ar berniuko?Aš esu 37 savaičių ir nežinau ką turėsiu 🙄kokio maisto labiausiai norit? Aš valgau be sustojimo viską iš eilė…
Lyg berniuko. Traukia lb ant saldumyyyynuuuu. Nu ir siaip man jie patikdavo, bet dbr dar labiau🤣
erikan parašė:
Sakykit mamytės, ko laukiates mergytės ar berniuko?Aš esu 37 savaičių ir nežinau ką turėsiu 🙄kokio maisto labiausiai norit? Aš valgau be sustojimo viską iš eilė…
Aš laukiuos berniuko, labai anksti sužinojom lyti, nes kaip daktare sako jau nesikuklina rodyt savo grožybiu. 😁🙊 O del maisto, tai kažkaip visko po truputi, bet labiausiai, tai silpnybe tortams ir bandelems.. Nu dabar į neštumo gala, tai išvis kasdien suvalgau bent po bandele nemaža 🙈
erikan parašė:
Mergaitės. Bet oda nesveikai graži, ir saldumynus valgau kilogramais 🤦♀️😀 nors sako, mergaitės mamos grožį atima. Kartais pagalvoju - o gal ten ne mergaitė visgi? 😀🤷♀️
erikan parašė:
Mergytės 🥰 šiaip valgau viską, bet jau koks trečias mėnuo labai traukia ant trapučių 😃 buvo etapas ir šokoladinių ledų 😃
Keelle parašė:
Mergaitės. Bet oda nesveikai graži, ir saldumynus valgau kilogramais 🤦♀️😀 nors sako, mergaitės mamos grožį atima. Kartais pagalvoju - o gal ten ne mergaitė visgi? …
Su pirmagime mergaite mano plaukai ataugo ant tiek, kiek prr visa gyvenime nebuvo, niekada neturejau tokiu ilgu plauku. O vat si nestuma matau kaip jie net trupa
persikelis94 parašė:
Mergytės 🥰 šiaip valgau viską, bet jau koks trečias mėnuo labai traukia ant trapučių 😃 buvo etapas ir šokoladinių ledų 😃
Su pirmagime galejau diena ir nakti ledus valgyt kibirais🤣🤣🤣
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai