Ne-tik-mama parašė:
Iskart po keliu dienu🥰
Aš galvoju rytoj skambinti ir užsiregistruoti😊 jau buvot pirmam vizitui?
Ne-tik-mama parašė:
Iskart po keliu dienu🥰
Aš galvoju rytoj skambinti ir užsiregistruoti😊 jau buvot pirmam vizitui?
Miglė15 parašė:
Sveikos, kai jums parodė testas dvi juosteles, kada užsiregistravot pas ginekologę?
Liepos 21
Sveikos mergaites 😊 Kaip manot ar verta daryti nt, su vyru jau vis pakalbam apie antra vaiką, ir likus trims dienoms iki mm buvo myliukas 🙈 bet po to ir susirgau, 2dienas pakraujavau kaip įprastai per mmm, ir po to po biski visai. Tai jau 2dienas pateplioja, ir pilvą maudžia 🙈😅 Ar aš cia jau prisifantazavau iš to didelio noro, ar gal pasidaryti nt 😁😁
Zuike parašė:
Sveikos mergaites 😊 Kaip manot ar verta daryti nt, su vyru jau vis pakalbam apie antra vaiką, ir likus trims dienoms iki mm buvo myliukas 🙈 bet po to ir susirgau, 2…
Ziurint kiek trunka ciklas

Sveikos. Laabai nedrąsiai jungiuosi ir aš. Man dar tik pati pradžia,tai dar nežinau ar kovo mėn.ar balandžio mėn.klius🙈 Jei gerai supratau,tai man dar tik 3 savaitėlės. Žirniuką bandėm pusantrų metų ir šiandien pamačius vaiduokliuką gavau šoką🙈🤭 Vaikštau kaip sapne,negaliu patikėti. ❤️ sveikinu visas,pamačiusias ||❤️❤️
Miglė15 parašė:
Sveikos, kai jums parodė testas dvi juosteles, kada užsiregistravot pas ginekologę?
Vieta gavau 20d šio mėnesio o registravaus po savaites su puse maždaug
Kruopytė parašė:
Sveikos. Laabai nedrąsiai jungiuosi ir aš. Man dar tik pati pradžia,tai dar nežinau ar kovo mėn.ar balandžio mėn.klius🙈 Jei gerai supratau,tai man dar tik 3 savaitė…
Sveikinimai!!!!!! Aukit ir stiprekite cia atlikote progesterona ir hcg?
Labas visoms 🙂
Mano mažyliui šešta savaitė, bet nerimo begalybė... Sužinojusi, kad laukiuosi iš karto užsikrėčiau nuo savo pirmojo sūnelio kažkokiu virusiuku ir jau dvi savaitės kaip kankinuosi su sloga, temperatūra (37,3), kosuliu 😞
Daktarė paskyrė sinupret slogai ir salbutamolio nuo kosulio, bet niekaip nesibaigia viskas. Atrodo lyg pagerėja, o kitą dieną vėl lyg iš naujo.
Dar mane labai stebina, kad man šešta savaitė, o pilvelis kaip penktą mėnesį su pirmuoju 😯 Aš liekna ir nuslėpti jau niekaip nepavyktų, iššoko per kelias dienas. Pas ginekologę tik 21d, tai spėjau prisigalvot nesąmonių... Gal pas ką nors irgi jau iššoko?
nolde4life parašė:
Labas visoms 🙂
Mano mažyliui šešta savaitė, bet nerimo begalybė... Sužinojusi, kad laukiuosi iš k…
Pucia pilva, ir viskas 😃 Nes as irgi liekna, o pilvas issiputes irgi kaip 5 men.. 😃😃
22 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai