4deimantai parašė:
Sveikos.
Laaabai nedrąsiai, bet jungiuosi ir aš.
Sveikinimai
Jauciuosi irgi sudinai. Nuo to karscio ne pirsto judint nesinori, tik drybsot ir daug miegot, ziauriai migdo mane
4deimantai parašė:
Sveikos.
Sveikinimai
Jauciuosi irgi sudinai. Nuo to karscio ne pirsto judint nesinori, tik drybsot ir daug miegot, ziauriai migdo mane
SweetLemon parašė:
O tos, kurios ruošiatės genetiniams - visi, žinoma, tikimės geriausio, bet o kas jei pasakytų, kad yra padidinta rizika?
Platesni tyrimai sektų, amniocentezė ir choriono gaurelių biopsija, šiaip tik Dauno sindromas suderinamas su gyvybe, o Edwardso ir Patau mirtų vaikelis po gimimo, tad geriau jau tada nekankinti nieko ir išvalymą daryti 😕 brrr net nesinori apie tai galvoti. Man tai smalsiausias dalykas iš genetinių, kad lytį iškart sužinai 100%, nes su tais echoskopų būrimais, tai visko būna 😀
4deimantai parašė:
Sveikos.
Sėkmingos kelionės link svajonės! Aš tai jaučiuos kolkas neįprastai gerai, vis mąstau kada čia prasidės tie blogumai, nes per gerai kolkas 😀 prieš abu nėštumo pirmi trimestrai buvo labai nekažką.
Moraxella parašė:
Sėkmingos kelionės link svajonės! Aš tai jaučiuos kolkas neįprastai gerai, vis mąstau kada čia prasidės tie blogumai, nes per gerai kolkas 😀 prieš abu nėštumo pirmi…
Aš irgi vis laukiu blogumo, bet kol kas tik stipriai migdo ir nuolatinis pykinimas. O šiaip visada tokiu metu jau su lašine ligoninėj guledavau. Nes aš priklausau tam mažam procentui kurios visada ir nuo visko vemia iki 12 savaitės.
pierla parašė:
Pakalbekime apie svori ir mitybaar pakito jusu racionas, nes as noriu vien nesamoniu: bandeliu, cipsu, ledu, keptos duonos.
Dieve tai yra kosmaras😀 as iki pastojant sportavau, sveikai maitinausi, numetus buvau 20kg, na bet dabar tai mano burna juoda skyle, visko noriu, viska valgau ir jauciusi pastoviai alkana🙈 laukiu vizito pas gydytoja jeigu viskas gerai ir leidzia sportuoti tai eisiu i baseina ir lengvas treniruotes darysiu, nes issipusiu nespejus nestumui ipuseti😀🙈
pierla parašė:
Pakalbekime apie svori ir mitybaar pakito jusu racionas, nes as noriu vien nesamoniu: bandeliu, cipsu, ledu, keptos duonos.
O man priešingai. Norisi vaisių ir apie visokias nesąmones net pagalvoti nenoriu. Kartais būna užeina noras suvalgyti kokią bandelę su plikytu kremu. Bet šiaip nėštumo metu pas mane visada susitvarko mityba. Bet vistiek priaugau nemažai svorio net ir sveikai besimaitindama 😔
Zakoxana parašė:
Dieve tai yra kosmaras😀 as iki pastojant sportavau, sveikai maitinausi, numetus buvau 20kg, na bet dabar tai mano burna juoda skyle, visko noriu, viska valgau ir ja…
Oi kaip suprantu, as iki pastojant geriau metformina (kas su pks ji skiria ale kiausidziu pagerinimui), o jis tiri salutini poveiki kad mazai valgyti norisi ir numetus nuo balandzio buvau 7kg (man gan neblogai prie 175 ugio ir dabar 63kg).
Tai vakar atrodo viska galejau valguy ir nuo niekur sotumas neateina, o dar namuose nes vaikas serga tai vajeeee😀 bandysiu ir as i baseina rasytis, kad kazkiek tos fizines veiklos butu
4deimantai parašė:
O man priešingai. Norisi vaisių ir apie visokias nesąmones net pagalvoti nenoriu. Kartais būna užeina noras suvalgyti kokią bandelę su plikytu kremu. Bet šiaip nėšt…
Pavydziu nenoro slamstmaiscio nevalgyti. Gal atsivalgysiu ir nebenoresiu tuoj 😀😀😀
Zakoxana parašė:
Dieve tai yra kosmaras😀 as iki pastojant sportavau, sveikai maitinausi, numetus buvau 20kg, na bet dabar tai mano burna juoda skyle, visko noriu, viska valgau ir ja…
Eisiu ir aš šiandien į treniruotę, daug įdėjau pastangų, kad susitvarkyt figūrą į tokią kokią noriu, tad nenoriu irgi paleisti visiškai per nėštumą, tuo labiau, kad jaučiuosi bent kolkas gerai. Tai matysim kaip seksis sportuot 🙂
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai