Mamyte35 parašė:
sveika as is UK![]()
Ar jau uzsiregistravot pas midwife?
Mamyte35 parašė:
sveika as is UK![]()
Simutuke parašė:
musu visiskai ta pati istorija. po 3 metu bandymu, vaistu vartojimo, gydymo, ruosemes pagalbiniam. uzsiregistravau planiniam vizitui mazdaug kad po keliu dienu butu…
Oj mes pirmo kol susilaukėm, laukėm beveik 4 metus ir nė vieno vaiduoklio... darėm ivf, bet tas vos užkibęs pabėgo, tai įsiprašiau pas gydytoją kiek įmanoma greičiau kartot procedūras, ėjau į pabraižymą - o ten cista sėdi ir negali braižyt🙈. Nusivylimo buvo bele kiek, visos viltys natūraliai susilaukt žlugo, o už poros savaičių stebuklas įvyko - mėmės neatėjo, o testas net švietė dviem brūkšniais! 🤩
Na va o po gimdymo kibimas yra, tik keletas pabėgo. Šito jau nepaleisiu!!! 💪😉
trysketuriastuoni parašė:
Sveikos,kiek kavos isgeriat per diena?![]()
Kaip totali kavomanė, galvojau, kad kaip aš čia ištversiu be kavos. Ir va, jau tris savaites negeriu visiškai kofeino. Nebent kartais namie geriu be kofeino kavos, nes man kavos kvapas dažnai vidurius sujudina, lengviau išsituštinti. O šiaip, geriu arbatą (tik ne žalią ar juodą), o raudoną, ar roiboos vieną-du puodelius per dieną ir vandens daug.
trysketuriastuoni parašė:
Sveikos,kiek kavos isgeriat per diena?![]()
Laba. Aš išgeriu vieną puodelį ryte. Ginekologė sakė, kad galima du kartus į dieną silpnos kavos 😉
ambeled parašė:
Ar yra besilaukianciu is uk?
As irgi is UK
man ta pati situacija🤦♀️
Buvau pas gydytojus pirmame susitikime, tai pagal mėnesines turėjo būti 6+4d.,o gydytoja matė tik puslelę ir tą trynio žiedą, sakė tik 5 savaitės bus, nes mano ciklas labai nereguliarus. Patarė po dviejų savaičių ateiti... bet ji atostogaus ir gausis jau po trijų, tai net nežinau ar palaukti, nes gali vėl ko nors nematyti ir baisu tuos gydytojus keitinėti kiekvieną kartą :/
ambeled parašė:
As irgi uk ,rytoj einu skanui privaciai,o sekmadieni pas midwife
Sveikos, gal siektiek kvailas klausimas bet, jeigu aš nevartoju laktozes (ne toleruoju) ar vaikas taip pat jos netoleruos? Ir dar klausimėlis, ar aš blogas žmogus jei nesidžiaugiu nestumu? pradeda lysti mintys jog gimus vaikui jo nemėgsiu (nes nemėgstu apskritai įvairaus amžiaus vaikų.)
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai