Mamukas777 parašė:
Sveikos
Įdomu kiek kg palikote ligoninėje po gimdymo? aš nuo 20kg tik 7kg, tai lb mažai m…
Taigi dar tik 3 dienos po gimdymo.. ne visos palieka visą papildomą svorį ligoninėje, nukris tie kg, per mažai laiko praėjo dar 🙂
Mamukas777 parašė:
Sveikos
Įdomu kiek kg palikote ligoninėje po gimdymo? aš nuo 20kg tik 7kg, tai lb mažai m…
Taigi dar tik 3 dienos po gimdymo.. ne visos palieka visą papildomą svorį ligoninėje, nukris tie kg, per mažai laiko praėjo dar 🙂
2023.11.06 18:55val gimė ir musu mazoji princese Olivija. Viskas prasidėjo išvakarėse apie 22val. Gimdymas buvo toks sunkus kad vien nuo to zodzio apsiverkiu ir deja negaliu pasidalinti smulkmenom kolkas. Svarbu kad mazyle sveika ir dabar jau viskas gerai, liko tik sugyti ir atsigauti. Noriu visoms dar tik turincioms gimdyti palinketi kuo lengvesnio ir sklandesnio gimdymo, visas apkabinu ir pritariu kad moterys tikrai gali viska iskesti. ❤️
AušraGoš parašė:
Rytoj bus jau savaitė, bet pieno dar nėra. Tai visaip stengiamės jį prisišaukti. Pavalgo pradžiai iš krūtinės, tada po kurio laiko duodu truputi mišinuko, tarp vakg…
Svarbu ranku nenuleisti 🙏 ateis pienukas tikiu tuom ❤️
smile_iuke parašė:
Kaip bebutu, per brangu jiems mane laikyt, todel sansu kad uzsibusiu nera.
Plius namie manes gyvunai laukia. Tai jais pasirupinti reik. Tad negaliu uzsibut 🙈…
O jei neduok D viskas baigsis cp extra kas tada? Aisku as visada tik uz pozityvu nusiteikima 🙏
Jorinija parašė:
O jei neduok D viskas baigsis cp extra kas tada? Aisku as visada tik uz pozityvu nusiteikima 🙏
Na baigsis kaip baigsis. bet cp, tai vistiek viskas taip pat. Nieks nelaikys ligoninej. Susius ir paleis.
Gimle parašė:
Šalinasi vadinamos lochijos iš gimdos. Kraujuoja ne iš kirpimo vietos, o iš gimdos, kur buvo prisitvirtinus placenta - ten kelias savaites bus delno dydžio gyjanti …
Ačiū už pasidalintą info!
Ir sisioja ir kakoja kaip priklauso. Iš ligoninės 3 paroje išvažiavome su 3226 g., o šiandien 6 paroje sveriame 3550 g. Tad manau kad žaidimas kol kas su žindymu, nusitraukinėjimu ir primaitinimu padeda. Jei atsiras pieno, aišku mišinuko nebeduosiu ir žiūrėsiu koks svoris bus už keletos savaičių 😊
Mamukas777 parašė:
klausimas, toms kas jau supa leliukus, mūsų mažylė tai dieną su naktim sumaišius, dienom nepažadinsi gali miegot belekiek ir budrauti nenori max 15min, o naktim išb…
Tai normalu, jei dieną išsimiega, naktį nenori. Stengtis ilginti būdravimo laiką dienomis. Užmigo, pamiegojo ir žadinkit. Kaip kitaip?
D_eta parašė:
2023.11.06 18:55val gimė ir musu mazoji princese Olivija. Viskas prasidėjo išvakarėse apie 22val. Gimdymas buvo toks sunkus kad vien nuo to zodzio apsiverkiu ir dej…
Sveikinu labai!!Labai gražus vardas!Mano Olivijai jau eina 18 metai❤️
Mamukas777 parašė:
Sveikos
Laba. - 6kg, vaikas gimė 3.8kg
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai