inga273 parašė:
Kauno klinikose vakar gimė 16 leliukų🙂
Ohoo!
inga273 parašė:
Kauno klinikose vakar gimė 16 leliukų🙂
Ohoo!
Pavasarinis parašė:
Laikom kumsčius, šiandien 40+3, skatinimas ir kaklelio brandinimas suveikė, laukiam su vaistais sąrėmių. Aš vis dar iš Spalinukų 🙈
Sėkmingai, sklandžiai, greitai!
smile_iuke parašė:
Kaip jus? Atsigaunat jau po biskiuka? Kaip mazoji miegojo?
Aj visaip 🙈mazoji nuo vakar vakaro iki ryto nonstop ant krutu-niekaip neina nuramint. Dabar ta antroji para, tai sianakt skyriuje kas antroj palatoj vaikai verke. Zinau,kad cia normalu, bet noretus kad vaikas nurimtu ir kad pati daugiau nei dvi val.per para numigciau🙈 bet va pasiguodziau mamai, tai ji man "tai gal mazylei pieno truksta, gal tu pieno neturi pakankamai". Nu tai sedziu db ir zliumbiu, kol vyras miega😬zinau,kad viskas gerai ir kunas dar ir neturi to pieno gamint-pradzioj priespienis ir mazyle zindo normaliai, tai manau viskas good. Kazkaip nesitikejau is mamos tokios nesamones. Iskaudino patinto nenoredama.
O siaip buvo daktares,tai viska,ka tikrina,viskas gerai,tik siek tiek leukocitqi pakile,ttai saindien vel krauja paeme patikrinti. Sake,gali buti ir del patirto streso gimdymo metu. Tai tikiuos,kad taip ir rodys. Jau neteko beveik 10% svorio,bet gydytoja kol kas sako nekreipt demesio,kol as viskas dar normalu. Nu tai tikiuos taip ir liks. Tai laukiam kraujo tyrimu ir jei viskas good, ryt keliausim namo❤️
O man viskas ok,isskyrus kad labai sonkaulius skauda. Cia tikrai del to pilvo spaudimo per gimdyma🙈 o daugiau apart skaudancios krutines visa kita kaip ir ok. Na,pamiegot noretusi :))) ir kad tas pieniukas uzsikurtu pamazu🙏
ErMa parašė:
Sveikos panos,aš gimdymo namuose,nėščiųjų prijimamajam.Dvi nėštukės prieš mane,viena po manęs.Paklausys vaiko širdeles ir kelsimes turbūt mediko apžiūrai.Šiandien t…
Sveika, o kaip jaučiatės, kad 3 cm jau? Terminas artėja, nežinau nei ko tikėtis, o kaklelio nieks netikrina. 🤯
Pavasarinis parašė:
Laikom kumsčius, šiandien 40+3, skatinimas ir kaklelio brandinimas suveikė, laukiam su vaistais sąrėmių. Aš vis dar iš Spalinukų 🙈
Oho tai leliukui patinka pilvuke. 😊😎 Palaikome ir tikimės kuo lengviau ir greičiau gauti vaikutį į rankas. 🤩😊
ErMa parašė:
Sveikos panos,aš gimdymo namuose,nėščiųjų prijimamajam.Dvi nėštukės prieš mane,viena po manęs.Paklausys vaiko širdeles ir kelsimes turbūt mediko apžiūrai.Šiandien t…
Sėkmingo starto🌼🌼🌼
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai