Juste.J parašė:
Man rodo, jog liko dar 38 dienos.
Beveik nebevaikštau.. užspaustas vienos pusės sėdmens nervas, tirpsta viena koja, …
Man irgi taip buvo,bet praejo kazkur po 3 dienu...
Juste.J parašė:
Man rodo, jog liko dar 38 dienos.
Beveik nebevaikštau.. užspaustas vienos pusės sėdmens nervas, tirpsta viena koja, …
JuljanaN parašė:
Na man jau užspaudę visą savaitę nuo pirmadienio. Ryt turiu vizitą pas reabilitologą, bandysim kažką. Nes vos paeinu.
melivod parašė:
Laba diena, man liko 36dienos. Turiu kairėje sėdmenyje užspaustą nervą. Sciatica nerve. Lankau fizioterapijas, darau mankštas namie, treniruotes atskirai, nes kitai…
Man absoliučiai lygiai taip pat kaip jums. Kiek laiko jums jau skauda šitaip?
Juste.J parašė:
Kaip pasireiškia tie paruošiamieji sarėmiai? Ar tai panašu į pilvo maudimą kaip kad per mėnesines būna pradžioje?
Taip, susitraukinėja gimda stipriai ir skauda, o pilvas labai kietas kietas pasidaro.
Dziaugsmeliai parašė:
Taip, susitraukinėja gimda stipriai ir skauda, o pilvas labai kietas kietas pasidaro.
Bet pvz.tas pilvo sukietėjimas tai laikinai? Nes man tai jis sukietėja ir laikos gana ilgai. Ir skauda taip, atrodo sunku panešti pilvą. Aš pvz.su pirmąja net reguliarių sąrėmių nejaučiau, ligoninėj per aparatus tik fiksavo, o aš nejutau iki kol rimti neprasidėjo, tai iš tikrųjų man dabar sunku ir atskirti.
AušraGoš parašė:
Man su pirmaja nei kamštis išėjo, nei vandenys nubėgo, nei priešlaikiniai sąrėmiai buvo 🤔 visas ,,smagumas" prasidėjo kai buvo tiesiog pradėtas gimdymo skatinimas s…
Man lygiai taip pat. Tai labai noreciau, kad visa veikla prasidedu kaip priklauso be daktaru isikisimo su skatinamaisiais. 🙈 siaip pagal pasakojimus atrodo jauciu as tuos paruosiamuosius. Pilvas pakieteje sumeta i tokie kieta kamuoliuka ir atleidzia. Na ir nestiprus pilvo maudimas kaip per menesines, bet irgi praeina.
Man tai daug šansu, kad tures skatint, nes yra tiksli gimdymo data jeigu vaikeliais nepasirodo anksciau. Kitaip tariant 37sav. Tai arba pasirodo ankščiau arba nepasirodo laiku. Mažai šansu, kad va lygiai 37sav ims dvyniai ir išlys. O taip to skatinimo nenoriu, del to noris CP. Dar su dvyniais girdejau pavojinga leist tuos skatinamuosius vaistus kuriuos visom leidzia, tai plečia rankom ir kazkokius balionelius pučia. Skamba tai žiauriai prastai.
Aamelija parašė:
Man dar 60 dienų 😃 tad kaip ir su pirmaja teks skaityti kaip visos jau iškentejo ir dbr dziaugiasi leliais, nes irgi menesio gale gime 😊 o dbr isvis tikimybė, kad i…
Būsit ne viena, mano terminas irgi mėnesio gale, lauksim kartu 🙂
Juste.J parašė:
Man absoliučiai lygiai taip pat kaip jums. Kiek laiko jums jau skauda šitaip?
Skausmus jau senokai jaučiu, nuo 13savaitės, bet nuo 25savaitės vis prastėjo reikalai, ištisas gyvenimas su skausmu ar kojos rakinimas nelabai smagu. Bet viliuos, pagimdžius,kad greit praeis. O jums ar senai? Randat būdų kad pagelbėt sau? Mano atveju jei daugiau vaikštau, veikiu kažką, tada bus oi. Bet kitaip ir nepavyksta, nenusėdžiu ramiai.
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai