2024.04.13 08:51 (prieš 2 m.)
Gin____ parašė:
Su pirmu kažkaip ramesnis buvo tas laukimas. Su antru žinau kaip jau viskas praktiškai vyksta, tai todėl ir bausiau. Baisu man visos intervencijos, kurias darė pirm…
Man lygiai tas pats. Pirmo gimdymo visiškai nebijojau. Galvojau na juk visos pagimdo pagimdysiu ir aš, visiškai nesiruošiau gimdymui ir daug nesidomėjau, nuejau i vienus kursus ir jau jaučiausi pasiruosus. Gimdžiau liepos pabaigoje tai 2paskutiniua mėnesius visiškai nieko nedariau tik gulėjau kaip karaliene lauke hamake arba supyneje kol tėvai aplink mane šokinėjo 😅 (daugiausia laiko pas jų leidau kol vyras darbe būdavo ) gimdymas mano buvo visiška trauma , daug nesiplėsiu bet buvo visiškai visi įmanomi skatinimo būdai , skausmą pasirodo aš pernesu labai sunkiai , tai visiškai didziule trauma man buvo mano paros laiko gimdymas. Antram gimdymui ruoštis pradėjau jau tik pradėjus planuoti, visa nėštumą aktyviai sportavau , mokiausi iš kvėpuoti saremio skausmą ir su pacia psihologija daug dirbau , kad stengtis skausmo metu galvot apie pozityvius dalykus, negalvot apie pati skausmą. Pagimdžiau labai greitai ir lengvai , tad mano atveju tikrai labai labai pasiteisino ruosimasis. Ir net ne gimdymo atvejais pastebejau kd daug geriau viskas vyksta kai tikiesi kad bus blogai ir esi tam pasiruošęs tiek morališkai tiek psihologiskai
Galiu pasakyt tik tiek, kad ir koks gimdymo skausmas butu jos tikrai su laiku užsimirš, o ta akimirka kai vaikeli padeda ant krūtinės išties stebuklinga 🥰
Only_good_souls parašė:
Mes turim anyta kitam rajone tai gerai pažiūrės dvynius nes nakti. Iš esmės ji budejime dabar..
Vaikai gali ir su seneliais ligoninėje gulėti ir netgi seneliai gali biulioteni eiti. Mano irgi mama jau ant adatų , laukia bet kada skambučio kad jau atvažiuoti