Mažylė1 parašė:
Blogai, kai palieka traumą visam gyvenimui...
Būtent, ne visi dirbantys priimamajam būna empatiski. Man gydytoja yra pasakiusi, kad apsisysiojau, nors tada vandenys nubėgo. Tai ir poto abejonės aplanko, kad gal tikrai prisigalvoji 🙄
Mažylė1 parašė:
Blogai, kai palieka traumą visam gyvenimui...
Būtent, ne visi dirbantys priimamajam būna empatiski. Man gydytoja yra pasakiusi, kad apsisysiojau, nors tada vandenys nubėgo. Tai ir poto abejonės aplanko, kad gal tikrai prisigalvoji 🙄
Karoole parašė:
O tai jus kraujavote su skausmais? Kresuliais? Nes aš labai kraujavau, visi rūbai perslapo, priėmime kažkokia višta sakė nk panašaus į nėštumą nebera 🙈 bet mes ties…
Man ketvirtadienį prasidėjo kraujingos išskyros, penktadienį vakarop nuvykau į priėmimą, sakė nieko baisaus,tai normalu. Parodė vaisių,kad širdutė plaka.. O šiąnakt iš miegų prabudau nuo kraujavimo, nuėjau į tualetą ir toks jausmas kad keli litrai kraujo išbėgo nuvažiavau į priėmimą ir tas pats gydytojas kaip ir penktadienį pasakė,kad jau nieko nebėra. O grįžus iš priėmimo, prasidėjo laaabai stiprus pilvo apačios tempimas tokiais spazmais,lyg plėštų visą gimdą....
Noriu123 parašė:
Man ketvirtadienį prasidėjo kraujingos išskyros, penktadienį vakarop nuvykau į priėmimą, sakė nieko baisaus,tai normalu. Parodė vaisių,kad širdutė plaka.. O šiąnak…
Ir buvo keletas didesnių krešulių. Dabar liko tik kraujavimas, tik nebe toks kaip naktį. Trečiadienį pas ginekologę, tikiuosi, kad išsivalysiu pati
Noriu123 parašė:
Ir buvo keletas didesnių krešulių. Dabar liko tik kraujavimas, tik nebe toks kaip naktį. Trečiadienį pas ginekologę, tikiuosi, kad išsivalysiu pati
na tada tikrai labai didele užuojauta
Karoole parašė:
na tada tikrai labai didele užuojauta![]()
Rašėte,kad turėjot persileidimą.. kiek laiko kraujavote? Nes man baigiasi kraujavimas... net para nepraėjo o jau beveik nieko nebekraujuoju
brigitaben parašė:
Sveikos mamos,
Buvom šiandien pasimatyme, bet vis dar nematė vaisiaus....
Mes pirmą kartą šiandien nuėjo. Į echoskopiją. Ekrane matėsi tik pūslelė, daugiau nieko. Pask.mm.pirma diena kovo 16 d. Tai sakė ateiti po 2 savaičių. Tyrimų net nedarė. Šlapimą nusinešiau ir parsinešiau 🤣
Nesakė taip, bet pati šiame forume užskaičiau, kad gal ovuliacija vėlyvesnė ir laikas dėl to mažesnis, nei rodo skaičiuoklė. Labai tikiuosi.
Noriu123 parašė:
Rašėte,kad turėjot persileidimą.. kiek laiko kraujavote? Nes man baigiasi kraujavimas... net para nepraėjo o jau beveik nieko nebekraujuoju
Kraujavau nakti gausiai su skausmais, poto tik tepliojo kelias dienas
Runcis parašė:
Mes pirmą kartą šiandien nuėjo. Į echoskopiją. Ekrane matėsi tik pūslelė, daugiau nieko. Pask.mm.pirma diena kovo 16 d. Tai sakė ateiti po 2 savaičių. Tyrimų net ne…
Dažnai būna, kad pirmų echo metu mato tik puslytę. Net ir man taip 3kart buvo 😁 O paskui viskas gerai.
Runcis parašė:
Mes pirmą kartą šiandien nuėjo. Į echoskopiją. Ekrane matėsi tik pūslelė, daugiau nieko. Pask.mm.pirma diena kovo 16 d. Tai sakė ateiti po 2 savaičių. Tyrimų net ne…
Man įkėlimas buvo balandžio 7d, o paskutinės mm kovo 20d, ciklas trunka maždaug 26-33CD, mums šiuo metu 6+6sav., o pirmame echoskope buvome gegužės 3d, tada buvo 6+3sav., o matė didesnį, kaip 6+5sav.ir jau plakė širdelė 🙏🌷O kada jums ir kas kelta? Kur darėte echoskopą, gal prastos kokybės įranga?
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai