2025.01.21 13:19 (prieš 1 m.)
O aš kažkaip nepergyvenu dėl figūros 😁 paauglystėj tik ją gerą turėjau, o tada visada nutukimas buvo, bet pas mane gražiai ant viso kūno jis 🤣 ir rankų ir šlaunų ir krūtinės 😁 kalbant apie ją, tai bėda jau rast kažką gražaus, kai į G perlipau dbr 🫣 čia gal labiausiai erzinantis dalykas 😂 vyras net juokėsi, sako įdomu ar nėštumo tavo pilvelis bus kai kada didesnis už krūtinę ar ne 🤣 rengiuosi gana aptemptus drabužius(didelių dydžių, bet gi auto gaunasi aptempti 😂), bet kažkaip nepergyvenu, nes tai yra laikina, po to viskas vėl keisis atgal 😁 labiausiai džiugina, kad galiu gyvybę nėšiot, vis dar protu nesuvokiamas stebuklas man... o formos, strijos, tai ai, ateina ir išeina 😁 nedirbu modeliu, degintis negaliu, tai kažkaip nepergyvenu labai 😂 o ir vyras sakė jei priaugsi kad ir 10 ar 20kg, tai vis tiek mylėsiu, bus dar geriau net gi, nes gi bus daugiau ko mylėt 😂 sakau tik neilgam, nes širdis nuo svorio sustotų 🤣 aišku, prisižiūriu jau, tai čia tik juokaujam 😁 buvau šnd pepco, tai keleta naujagimiui rūbelių nupirkau baltų ir keleta jau 3-6mėn 😁 nes beveik nko iš rūbelių neturim 😅 o per kur jūs perkat? Gal kur gyvai? Pažiūrėjau vintede, tai kad nelabai apsimoka, nu nebent kur urmu.. bet pvz pepco šnd pirkau kelnes už 1,5€, marškinukai balti už 2€.. tai dar nauji aišku.. 😀