Knopkyy parašė:
Nieko nereikėjo nurodyti, nes visa info ateina iš NGA pažymos kurią gydytoja išdavėpažyma išduodama ne anksčiau nei sueina 30 savaičių
Ačiū labai 😊
O Gydytojui išdavus pažyma ta pačia diena ir pildote sodroj ?😊
Knopkyy parašė:
Nieko nereikėjo nurodyti, nes visa info ateina iš NGA pažymos kurią gydytoja išdavėpažyma išduodama ne anksčiau nei sueina 30 savaičių
Ačiū labai 😊
DainOora parašė:
Ačiū labai 😊
Aš tą pačią dieną pildžiau, na svarbu kad būtų jau duomenys suvaikščioję per sistemas, tai pusdienį palaukiau po to kai su gydytoja kalbėjau
šiaip galima ir vėliau pildyti
Knopkyy parašė:
Aš tą pačią dieną pildžiau, na svarbu kad būtų jau duomenys suvaikščioję per sistemas, tai pusdienį palaukiau po to kai su gydytoja kalbėjaušiaip galima ir vėlia…
Labai dėkoju už atsakymus ☀️
DainOora parašė:
Ačiū labai 😊
Galit pildyt ir ta pacia diena bet patvirtins tik tada kai darboviete pateiks reikiamus dokumentus. Tada per 10d bus sprendimas o per 7d ismokes🙂
Sveiki ar kas jau ruosiates pirkote savo angeliukams rubelius? Pasidalinkyt ka pirkot kiek pirkot? Pati perku po biski bet atrodo kad per mazai turiu visko😀 net nezinau ka pirkt nes tarp dvieju menesiu mes esam rupjucio vidurys ir rugpjucio galas. Bet dar pernesiot galiu tai net nezinau pagal koki sezona pirktys🤣
Vijyte parašė:
Sveiki ar kas jau ruosiates pirkote savo angeliukams rubelius? Pasidalinkyt ka pirkot kiek pirkot? Pati perku po biski bet atrodo kad per mazai turiu visko😀 net nez…
Bodžiukų ilgom rankovėm, keletą komplektukų su kelnėm, kepurytes, pirštinytes dar pirksiu keleta bodžių trumpom rankovėm ir keletą šliaužtinukų 🙈 labai nepiktnaudžiauju naujais rūbais, nes greit išaugs, o dar ir iš vyresnėlio yra likę 🫣
Vijyte parašė:
Sveiki ar kas jau ruosiates pirkote savo angeliukams rubelius? Pasidalinkyt ka pirkot kiek pirkot? Pati perku po biski bet atrodo kad per mazai turiu visko😀 net nez…
Viską pirkau iš vinted, urmais
56-62 dydžio drabužėliai, kad būtų, nes tikrai greitai išaugs. Bodžiukai ilgom, trumpom rankovėm, šliaužtinukų, kelnyčių dar atskirai. Kelias kepurytes. Dar kai kas nuo pirmagimės taip pat likę, pvz anytos megztos vilnonės kojinytės, merliukai visokie, užklotukai
ir dar atskirai porą šiltesnių tokių lyg flisinių kombinezoniukų, nes nežinia koks tas oras bus
Sveikos. Kaip laikotės ? Ar daug jau atostogaujančių ? Man ši savaitė paskutinė darbe 😎 ir kibsiu į pasiruošimą. Planuoju kursus pradėti lankyti, kur ką siūlys sveikatos centrai ir gimdymo namai, gal sportuoti su kinezite ir aišku ruoštis viską nes kolkas tai visiškai nieko 🫣 kadangi antras tai iš bėdos viskas yra, tik susitvarkyti reikia ir ko reikia nusipirkti.
Dėl GD mačiau diskusija gimdymo vietos. Tai man nors su maistu dieta pavyko, bet vaiko svoris buvo gerokai virš normos, gydytoja siuntė į klinikas konsultacijai ir ten parašė gimdyti III lygio ligoninėj, tai Klaipėda jau nebetiko. Ir daug nesiginčijau vykau į klinikas dėl savęs ir vaiko. 39 sav skatino, gimdymas buvo sklandus, viskas pavyko pačiai. Vaiko cukrai buvo geri, jam įtakos mano GD neturėjo. Taip kad viskas bus gerai, pasitikėti gydytojais ir jų rekomendacijomis. 🙂👌
O man įdomu, gal jau darėtės tyrimus kraujo tos kurios geria Tardyferon ar kilo rodikliai ? Aš geriu ir galvoju bus naudos ar ne ar bereikalo visa mėn gadinsiu skrandį 🫣
Usnė parašė:
Sveikos. Kaip laikotės ? Ar daug jau atostogaujančių ? Man ši savaitė paskutinė darbe 😎 ir kibsiu į pasiruošimą. Planuoju kursus pradėti lankyti, kur ką siūlys svei…
Aš kai suzinojau, kad laukiuosi buvau ipusejusi gerti Tardyferona, tai tikrai pagerino rezultatus. Dabar vel baigineju gerti ir kartosiu tyrima feritino, nes labai zemas buvo. As taip pat galvoju ar Klaipedoje ar Kaune gimdysiu
Usnė parašė:
Sveikos. Kaip laikotės ? Ar daug jau atostogaujančių ? Man ši savaitė paskutinė darbe 😎 ir kibsiu į pasiruošimą. Planuoju kursus pradėti lankyti, kur ką siūlys svei…
Man ryte vis tiek laikosi gliukozė virš notmos 5.6 o taip nenoriu to insulino, man 27 sav. Baisu jei jį priskirs, galvoju nenaudoti jo.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai