2026.06.22 21:03 (prieš 3 d.)
Sveikos, šiandien buvau antrą kartą pas ginę kad tiksliai pamatytų kas kaip, nes prieš tai buvo per mažai 5s3d.
Šiandien 7s3d. Kolkas viskas gerai, širdelė plaka. Skyrė tyrimus pasidaryti ir vėl grįšti liepos 20d ir jau užves nesočiosios kortele.
Tam rimtesniam echoskopui apsilankyti nuo liepos 20- rugpjūčio 3d. Praeitą nėštumą lankiausi genetikos klinikoje, manau ir ši karta ten reikia registruotis, nes savo mieste irgi ėjau bet labai nieko nematė per echoskopija ir vistiek teko važiuoti į Vilnių.
Kolkas niekam su vyru nesakom tik sesė mano žino. Jis nori jau pasakyti visiems, bet aš sakau palaukti iki liepos galo kol nuvyksime į genetikos kliniką, nes planuoju ir tuos tyrimų kraujo darytis dėl genetikos.
Kadangi pykina kartais rytais, gerdavau Xonvea ryte, bet ginė liepė gerti tada kiekvieną dieną ir vakare, nes jie migdantys, jei labai blogai vis tiek tai ir ryte. Su pirmu nėštumu vemiau iki 7men ir tyrėjau nėščiųjų toksikoze, todėl bijau kad ir su šiuo taip nebūtų, džiaugiuosi, kad yra jau nėštukėms vaistų nuo vėmimo🙌🏻🌸