kisutis parašė:
Nelabai moku kopijuoti, nes jungiuosi per mobiliąją programėlę bet bandau
Ačiū!🙂
kisutis parašė:
Nelabai moku kopijuoti, nes jungiuosi per mobiliąją programėlę bet bandau
Ačiū!🙂
Almeria parašė:
Ačiū!🙂
Pasiskaitykite temas, daug diskusijų apie įvairias vaisingumo klinikas, atsiliepimai apie gydytojas, problemas ir kur geriausiai kreiptis. Aš asmeniškai su savo problemomis į Ryga važinėju, nes jie turi daugiau nei lietuviai patirties su sudėtingesniais atvejais. Jei labai žemas amh rodiklis ir rezervas tai daug kas bando Turkijos kliniką.. rasite daug temų
kisutis parašė:
Pasiskaitykite temas, daug diskusijų apie įvairias vaisingumo klinikas, atsiliepimai apie gydytojas, problemas ir kur geriausiai kreiptis. Aš asmeniškai su savo pro…
Ačiū, būtinai paskaitysiu.😉
JonVytė parašė:
Sveikos merginos, kiek folio rūgšties naudojate? Kiek girdėjau, mums vyresnėms, reikia didesnės dozės, bet mano ginė skyrė tik cycle balance, kurio paros dozė yra 4…
Pasidarykite genetinį tyrimą ar neturite mthfr mutacijos ir homocisteiną.
Jei homocisteinas aukštas ar turite mutaciją, negalima gerti folio rūgšties nes ji sintetinė, reikia folatą vartoti.
Su šiais klausimais junkitės prie temų potėmėje pagalbinis apvaisinimas.
kisutis parašė:
Pasidarykite genetinį tyrimą ar neturite mthfr mutacijos ir homocisteiną.
Jei homocisteinas aukštas ar turite mutaciją, negalima gerti folio rūgšties nes ji…
kaip sudėtinga viskas...
po pirmos nesėkmės jokių papilomų tyrimų nesiuntė daryti.
JonVytė parašė:
kaip sudėtinga viskas...
po pirmos nesėkmės jokių papilomų tyrimų nesiuntė daryti.
Jums tyrimus visus turejo daryti prieš pirmą
IVF. O kur jūs lankotės? Kokios problemos pas jus? Aš lankausi IVF Riga Latvijoje.
Nelabai moku dalintis nuorodomis, įdedu printscreen čia matosi pagrindinės mano stebimos temos, ten labai daug info ir patarimų.
kisutis parašė:
Jums tyrimus visus turejo daryti prieš pirmą
IVF. O kur jūs lankotės? Kokios problemos pas jus? Aš lankausi IVF Riga Latvijoje.…
Oi ne, aš jokio IVF nedariau, pastojau natūraliai iš pirmo ciklo, tik nesėkmingai baigėsi viskas.
Problemų nėra buvę jokių anksčiau, turim sveiką 9 metų dukrą.
Lankiausi pas VGN pas B. Žaliūną ir pas gyd. M. Rokicką privačiame kabinete.
Jie sako, kadangi tai pirma nesėkmė, jokių tyrimų daryti nereikia, bandyti tik dar kartą pastoti natūraliai.
Man tik įdomu, merginos, kai skaitau temas, toks vaizdas, kad postų autorės daugiau už daktarus žino, tyrimus viena kitos komentuoja, ar nepasitikite savo daktarais?
JonVytė parašė:
Oi ne, aš jokio IVF nedariau, pastojau natūraliai iš pirmo ciklo, tik nesėkmingai baigėsi viskas.
Pasitikime, bet dalinamės informacija.. be to ne visada gydytojų ir genetiku nuomonės sutampa dėl papildų vartojimo, ne visi gydytojai kaip ne keista atlieka būtinus tyrimus ir pan. Aš irgi pasitikėjau nes tai viena geriausiu klinikų Europoje bet pamačiau kad praziurejo pas mane genu mutacija ir dar kai ką. Kai daug žmonių tai visko pasitaiko o žinant ir pasiklausti gali.
Jums tikrai kol kas jokių tyrimų nereikia, nebent antrą kartą įvyktų persileidimas.. tuomet būtina ieškoti priežasčių.. tikiu kad jums to neprireiks, juk jau turite dukrą, tai tikrai kitą kartą jums turi pavykti!
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai