2012.09.19 14:19 (prieš 13 m.)
enorabuena parašė:
man taip buvo as prasikankinau nuo sekamdienio nakties iki pirmadienio nakties 12 ir tada isvaziavau i ligonine as paskambinau jiems ir ka jie liepe parecatemolio isgerti dvi tabletes ir po 4 val vel dvi isgerti ir pasibaige pokalbis..nzn as tiesiog laukiau to momento kada tikraj nebegalejau laukti ir kesti namuose kai jau prasidejo po 1min 2min 3min ir tada vel skambinau ir jie liepe greitajaj skambinti neleido net kad vyras vestu su masina..ir buvo 4 cm atsidare tai patarimas pasiskambink pranesk jiems kad zinotu kad apie tave ir butu pasiruose nors as kai nuvaziavau nebuvo pasiruose dar kolidory vos ne puse nakties pralaukiau su skausmais..kol duos man kambary..
tai pat ir man buvo
ketvirtadieni nuo puses dienos prasidejo skausmai bet nereguliarus, is pradziu pamaudenimai kaip per mm o veliau kai uzeidavo tai toks jausmas kad uzpakali atkist noris, pritupdavau atkisdavau ir praeidavo
dar vakariene draugui padariau, gryzo , pavalgem, dar palindau po dusu vakare pries einant gult ( o buvo termino diena ) nuejau miegoti bet kad tie skausmai stipryn. apie 22:30 pasiskambinau i ligonine tai irgi liepe isgerti paracetamolio 2 tabletes ir laukti stipresniu. apie 00 jau ilsetis visai negalejau, draugas sako pasiskambink-vaziuojam nors paziures kiek atsidare. nulekem patikrino, atsidares kaklelis tik 2cm, padare betikrindama sweep'a ir issiunte atgal namo nes ligoninej pasilieka tik kai buna 4cm.
gryzom namo, atsigulem vel ilsetis nors ten i poilsi visai nepanasu, sienom lipt norejos, i tualeta laksciau nes po sweep'o kraujas pradejo eit. sulaukiau 3 nakties ir draugas sako skambinkis ir vaziuojam, bet jau nebegalejau kalbet tai jis paskambino. kai nuvaziavom tai atsidare buvo jau 6cm. lb greitai atsidarinejo. kai organismas jau norejo stumti tai mw sako oij nestumk dar tik 9cm tera, o ka tu ten pakovosi pries organizma
puse laikiau puse stumiau
na o ka jau 6:43 pagimdziau. neplysau ne kiek, visi lb nustebe kaip pirmas vaikiukas ir toks trumpas jiem gimdymas atrode. o man visa amzinybe atrode kai tuos skausmus kest reikejo