Emilija. parašė:
Mažasis sugalvojo pasidalint gimtadienį su broliu 😁
Retas atvejis
Emilija. parašė:
Mažasis sugalvojo pasidalint gimtadienį su broliu 😁
Retas atvejis
Symone parašė:
Dvynukams 13 mėn. Ūgis 79 cm. Neapsiprendžiu 12-18 ar 18-24 Columbia imtigal patarsit?
Maniškio ūgis 81, nešioja 18-24, vos vos rankovės ilgokos... kojos idealiai geros ant batukų. Kitai žiemai abejoju, kad užteks.

A-guste parašė:
Maniškio ūgis 81, nešioja 18-24, vos vos rankovės ilgokos... kojos idealiai geros ant batukų. Kitai žiemai abejoju, kad užteks.
Labai ačiū
imsiu tada didesnį. Dar pilnai nevaikšto mano berniukai, tai kurį laiką užlenktais galais pabus lauke vežime
A-guste parašė:
Gavau jau 18-24 dydžio kombius. Labai džiaugiuosi, kad paklausiau Jūsų ir ėmiau šį didį
pats tas su nedideliu rezervu, bet tikrai ne per didelis
Symone parašė:
Gavau jau 18-24 dydžio kombius. Labai džiaugiuosi, kad paklausiau Jūsų ir ėmiau šį didįpats tas su nedideliu rezervu, bet tikrai ne per didelis
Smagu girdėti, kad tiko
man irgi rodos, kad geriau laisvesnis, nes visgi viršutinis rūbas, nepatogu būtų su aptemptu
Liepa47 parašė:
Sveikos mamos, labai reiki patarimo! Žiūrinėju dvynukams žiemai kombius ir neapsisprendžiu dėl dydžio. Jiems dabar 5 mėn, ūgiai 66 ir 69 cm, galvoju ar 6-12 men uzt…
Aš pirkau tokio ūgio jau pirkau 12-18,kol guli vežimuke nieko tokio, kad didesnis. Dabar 14 mėn dar nešioja, nors jau mažokas.. Nežinau ar pratemsim žiemą. Dabar ugis 82.
Magnol parašė:
Sveikos, patarkit, iskalbiau skalbimo mašinoje kombi ir jis žinoma sušoko 🤦♀️kaip jį iš purtyt?
Džiovinti paguldžius pvz ant džiovyklės ir vis papurtyti
Viskas gerai išdžiūna tik pūkus reikia gerai prapurtyti.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai