Kristut parašė:
aciu tau lb, tik nuo musu nepabek, praeis nelabosios ir ciupk termometra![]()
![]()
Ziuresim kaip susisvies galveleje, nes sakiau jau nebematusiu, bet tai gaunasi jau kaip rytine kava, be kurios negaliu ramiai pradeti dienos
Kristut parašė:
aciu tau lb, tik nuo musu nepabek, praeis nelabosios ir ciupk termometra![]()
![]()
Ziuresim kaip susisvies galveleje, nes sakiau jau nebematusiu, bet tai gaunasi jau kaip rytine kava, be kurios negaliu ramiai pradeti dienos
zyziuke parašė:
Ziuresim kaip susisvies galveleje, nes sakiau jau nebematusiu, bet tai gaunasi jau kaip rytine kava, be kurios negaliu ramiai pradeti dienos![]()
Dar tikrai tik 3 ciklai. Viskas prieš akyje
manasis jau perkopė ir dešimtženklį skaičių, bet vilties nepaleidžiam ir kaip sakė Kristutė lauksim Kalėdinio stebuklėlio
Spice parašė:
Dar tikrai tik 3 ciklai. Viskas prieš akyjemanasis jau perkopė ir dešimtženklį skaičių, bet vilties nepaleidžiam ir kaip sakė Kristutė lauksim Kalėdinio stebukl…
Labai tikiuosi, kad Kaledos tikrai stebuklu metas ir atnes mums visoms po maza zirniuka
zyziuke parašė:
O man toks klausimas, sia diena jau kelti kaip i nauja cikla taip?![]()
Pazymesi kad kraujavimas ir pats TD perkels
Kristut parašė:
Pazymesi kad kraujavimas ir pats TD perkels![]()
Aciu
zyziuke parašė:
Aciu![]()
Zyziuke, nenusiminki :((( viskas jau cia pat, tuoj tuoj ir bus
Labas rytas.
Rodau savo grafikėlį. Menkas jis dar, bet aš nelabai suprantu ko man laukti, kilimo ar kritimo
tevu-darzelis.lt/rk64882@1311050f8b9
Šiaip artėjant ovuliacijai OV testukai turėtų ryškėti ar ne? O maniškiai kaip tik blankėja.
Zyziuke, nenusimink, greitai tikrai pasiseks!
zyziuke parašė:
tai va tik jum parasiau ir iskart mmm atejo![]()
Viskas bus gerai!!! nestukiu pabiro paskleide virusa. Kiekviena diena gaudem manau kitas menuobus sekmingas
Deimantai, negaliu patarti OV testu, niekad nedariau. Bet kokia tempe per mmm auksta. Kokios visos skirtingos.
irita parašė:
Viskas bus gerai!!! nestukiu pabiro paskleide virusa. Kiekviena diena gaudem manau kitas menuobus sekmingas![]()
belieka verst nauja lapa ir gaudyt toliau virusiukus, kad tik ju daugiau butu
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai