BigIdea parašė:
Mes tokiom valandom keldavomes valgytbet dabar savaite laiko kai jau keliames reciau, vakar ismiegojo nuo 22h iki 5.30
![]()
Oho
pavydziu
BigIdea parašė:
Mes tokiom valandom keldavomes valgytbet dabar savaite laiko kai jau keliames reciau, vakar ismiegojo nuo 22h iki 5.30
![]()
Oho
pavydziu
sandramar parašė:
agne ar jums pilvo nepucia? nepute?
Nelabai suprantu , kas ten darosi su ja , verkti neverkia, bet labai inkscia ir steni, ypac naktimis ...gal cia tas putimas ir yra ? O gal diegliai ? Kaip dabar zinot...
emmaaa parašė:
Ajna sau, puse metutrks mastyti kaip cia ta pilvuka grazinti i forma
Man irgi ta pati problema
vestuves gegužes menesi, noretusi tobulu formų iki tol , bet kad dabar draskytis negaliu ...
Lūšiukė parašė:
Nuo menesio
aciu
AgneHill parašė:
Nelabai suprantu , kas ten darosi su ja , verkti neverkia, bet labai inkscia ir steni, ypac naktimis ...gal cia tas putimas ir yra ? O gal diegliai ? Kaip dabar zin…
oi mano buna klykia klykia baisu... neilgai bet paklykia . tada pazizia... nu zodziu.. klykia taip kad jauciu visi girdi. reik kazka nupirkti. ta colim calm jauciu. nes tas water dar pee mazos
pagieza parašė:
Sveikutes , kokios jusu nuomones apie skiepus vaikuciam? pasimeciau nebezinau ka daryt , tiek daug tu nuomoniu .
sveika,mes visgi skiepyjom,taip maniskis nusprende,tai is tikruju gaila vaikucio,nes trys duriai buvo,skaudejo lb,neramus buvo tris dienas,bet tfu tfu tfu be tempes praejo ;) as tai esu ggirdejusi,kad iki metuku butu ggerai skiepyti,bet manau kiekvienu tevu pasirinkimas ;)
sandramar parašė:
aciu
sveika,siulyciau ismeginti pagalvele ta sildomma nuo dieglliuku,bet mums nepadejo,gal Jums pades;) dar mums padejo sab simplex lb,o va colinox nea. Dar padeda,kai pagguli man ant pilvuko .Linkiu,kad greit dinggtu tie diegliukai ;)
sandramar parašė:
aciu
O infacol nebandet? Mus kai užpuolė, daviau infacol, dabar tik kartais prieš maitinimą sugirdau, atrodo su pilvu didelių bėdų nėra (tfu tfu tfu) ir biogaia duodu
Agne_Ker parašė:
O infacol nebandet? Mus kai užpuolė, daviau infacol, dabar tik kartais prieš maitinimą sugirdau, atrodo su pilvu didelių bėdų nėra (tfu tfu tfu) ir biogaia duodu :…
pritariu infacol lb ir geras ;)
AgneHill parašė:
Ar daznai perrenginejat savo lobius?as ryte naujais , ir vakare vel naujais, dazniau nera reikalo , nes neatpilineja. Šiaip toks klausimas iškilo kvailas ir t…
Dazniausiai viena kart. Bet buna ir dazniau. Ziurint ka veikiam ir ar nelaimiu nenutinka.
AgneHill parašė:
Nelabai suprantu , kas ten darosi su ja , verkti neverkia, bet labai inkscia ir steni, ypac naktimis ...gal cia tas putimas ir yra ? O gal diegliai ? Kaip dabar zin…
Mano ir taip darydavo, tai ir issipirscioti ir atsirgti reikedavo
Sunkoka buvo, bet pamazu isaugo.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai