JustViktorija parašė:
Sveikos mamytesas is midwife's gryzau. Jau 2 dienos po termino, tai nebereikes daugiau eiti pas ja, uz savaites jei mazyle nepasirodys ateis i namus. Siule swee…
nu matysi kada tu cia issilukstensi.
JustViktorija parašė:
Sveikos mamytesas is midwife's gryzau. Jau 2 dienos po termino, tai nebereikes daugiau eiti pas ja, uz savaites jei mazyle nepasirodys ateis i namus. Siule swee…
nu matysi kada tu cia issilukstensi.
Joringė parašė:
Ar tik man čia taip nenormaliai karšta? Langai praviri kiek tik įmanoma, o karštis pila. Pats oras tai apniukęs, tikiuosi bus lietaus..
Man ir karšta bet man visa nėštuma karštis muša. Miegu skersvtjus padarius jaučiu kūnas šaltas bet iš vidaus karštis muša o vyras iki ausų po kaldra net nesimato.
Joringė parašė:
Ar tik man čia taip nenormaliai karšta? Langai praviri kiek tik įmanoma, o karštis pila. Pats oras tai apniukęs, tikiuosi bus lietaus..
man tas pats. idomu kaip agnei. skundes kad nejaucia judesiu. ziuriu neparasius iki vakaro... kazin kaip ji.
sandramar parašė:
man tas pats. idomu kaip agnei. skundes kad nejaucia judesiu. ziuriu neparasius iki vakaro... kazin kaip ji.
Aha tikrai įdomu kas vyksta
gal lėlyte jau supuoja
chanel5 parašė:
Man ir karsta.
As siandien buvau pas konsultante del gimdymo. Tai pasirodo daro sweepa jei pirmas…
Sakiau , kad daro sweep ;) uk ir skatinima daro po cp ! Bet su situo as nesutikau .
sandramar parašė:
Viskas ok , as daznokai pasivedavoju, kad nerangi tokia , daznai mane gasdina , bet siandien ypatingai rami buvo , nejutau iki pat 16 val kazkur . Paskui jau ant sono atsiguliau ir tykojau ;) tai kaip gyvaciuke pilve pasirange . Nu gasdina mane tikrai , stebiu . Bet spyriu kaip tokiu jau isvis nejauciu , pilvas kietas kaip akmuo , pati midwife sake , kad jau cia oho , tas pilvas ,,pure baby", tai matyt del to ir judesiai tokie nerangus, nes nera jai vietos ...
Agne_Ker parašė:
Aha tikrai įdomu kas vykstagal lėlyte jau supuoja
Noreciau , bet deja :)))
chanel5 parašė:
Parasys gal ryt![]()
Nu ir tavo didelis ! Ar pranašauja irgi vaika nemaza ? Ar cia vandenu daug ?
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai