Liutuke_tuke parašė:
vyro ryte klausiau,sake suleido.sian eisim skiepyt,vai ir vel bus neramus
![]()
![]()
Kokį skiepą gausit?
Liutuke_tuke parašė:
vyro ryte klausiau,sake suleido.sian eisim skiepyt,vai ir vel bus neramus
![]()
![]()
Kokį skiepą gausit?
Joringė parašė:
Kai sweepą daro, tai daro paprasta mw per planinį apsilankymą ar siunčia pas daktarą?
Mw
kristelaura parašė:
O daug kam suveikei sweep kai dare?
Aš tai vilčių didelių nededu. Bet eisiu šiandien pirkt gimnastikos kamuolio, gal šitas pramuš. Nes visiška PRIEŠgimdyvinė depresija man. Tas vėlavimas visus planus griauna
kristelaura parašė:
O daug kam suveikei sweep kai dare?
man suveike is po antro,penktad padare,sekmadieni,nuo 10 val prasidejo saremiai, 15 val isvaziavau gimdyt
Agne_Ker parašė:
Kokį skiepą gausit?![]()
ta,kur skiepyja 12 sav, tris unlokus, nuo roto viruso ir dar du ,db tiksliai nepamenu,reiktu zvilgtelt i knygute
,tikiuos be temperaturos vel praeisim,r bet sunkus vakaras nusimato
Joringė parašė:
Aš tai vilčių didelių nededu. Bet eisiu šiandien pirkt gimnastikos kamuolio, gal šitas pramuš. Nes visiška PRIEŠgimdyvinė depresija man. Tas vėlavimas visus planus …
svarbiausiia nesinervuoti, linkiu,kad artimiausiu laiku, vaikutis pasibelstu i si pasauli,as pamennu ir jaudinausi,bet sweepas sujudino viska, tai mazylis miegojo,kai gimdziau,su rankyte buvo pasiremes galvyte,tokia poza ir gime,jums ir viskas bus gerai
O as zinokit raudonos knygeles vis dar neturiu , tai net nezinau , kas per skiepai , lyg nuo meningokoko dar ? Beje , pries dvi savaites mergaite is mano sunaus mokyklos skubiai isvezta i ligonine buvo, spejo isgelbet gyvybe, meningokokas pasirodo.. net oda pasiurpo , kai suzinojau ..
Liutuke_tuke parašė:
ta,kur skiepyja 12 sav, tris unlokus, nuo roto viruso ir dar du ,db tiksliai nepamenu,reiktu zvilgtelt i knygute![]()
,tikiuos be temperaturos vel praei…
Aha žiūrėjau ką tik, tai trys injekcijos bus per vieną kartą? o nuo roto imsite?
Liutuke_tuke parašė:
ta,kur skiepyja 12 sav, tris unlokus, nuo roto viruso ir dar du ,db tiksliai nepamenu,reiktu zvilgtelt i knygute![]()
,tikiuos be temperaturos vel praei…
Pas mus bent jau Skotijoj,tai pries skiepa sugirde paracitamolio ir dar du kartus liepe namuose duot kas 4 val profilaktiskai nuo tempes,nes meningokoko skiepas beveik visiems leliams tempe sukelia daugiau ar maziau.
O nuo roto bus lasiukai i burna
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai