2016.10.27 00:42 (prieš 9 m.)
Padekit
nezinau net ka daryt...vakar nuejau su dukryte pas gp del to kosulio , nezinau , jie cia matyt nhs laika taupo ir vengia tu appointment kiek tik imanoma , nes kitaip nezinau kaip paaiskinti tokia situacija,.kai gp israso kudikiui antobiotikus ir sako : dabar jai tikrai ju nereikia, chest sounds clean , bla bla , ir sako , kad antinus israso tam.atvejui,.kad tureciau ka duot, jeigu pabloges ...nu kur logika ???? Tai ar as uzsiimsiu kudikio gydimu??? Pati imsiu ir nuspresiu, kada jau reikia duot o kada dar nereikia???? Normalus gp butu pasakes : dabar nematau reikalo israsyti vaistu, bet jeigu pabloges - nedelsiant grizkit. Ar ne taip? Net nepaemiau as tu vaistu is vaistines , galvoju, kad jei pabloges - vel eisiu i gp, ir ka jie man padarys ? Bet situacijos absurdiskumas ne vien tame...as baisiausiai susipykau su vyru , jis galvoja, kad as meluoju ( zinot, ir net nekaltinu jo, kad taip galvoja ) ir sako, kad gp jeigu israse, vadinasi ir reikia duoti, niekas i ateiti vaistu neisrasineja !!! Tai aisku, ir as taip maniau, kol pati nesusiduriau. Jis mane kaltina, kad as pati sugalvojau imt ir neduot tu antibu jai , kad as manau esanti labai protinga ir per savo nesamones susargdinsiu vaika dar labiau . Netiki jis manim..ir dukryte nerami si vakara , oj tai isvis jis mane baigia suesti . Bet jai nera nei temp nieko, valgo gerai, koseja su karkalais lyg tokiais, na bet ir vakar taip pat kosejo , kai ejom pas gp