fricukeaaa parašė:
Aiskutis. Tiesiog norejau zinoti ar cia uk israso ar paciom reikia pasirupinti. Aciu
kitos mamos pasisakys gal dar. abejoju kad israso jie cia.
fricukeaaa parašė:
Aiskutis. Tiesiog norejau zinoti ar cia uk israso ar paciom reikia pasirupinti. Aciu
kitos mamos pasisakys gal dar. abejoju kad israso jie cia.
Kreta parašė:
Spaudina patikrins, paklaus ar nesiskundi kazkuo![]()
Aisku supratau tada
aciu uz atsakyma
Evuttė parašė:
Aisku supratau tadaaciu uz atsakyma
Man ir is lt atsiunte.Kai pirmagimiui buvo menuo praseme vaistineje ,bet jinai buvo soke,kam reikia?Tipo kur receptas?
Kiek domejausi,tai ju nuomone,kad tokiems maziems jo nereikia,gauna su pienu.Bet nesunku vit D rasti .Parduotuvese jo yra
vidike parašė:
Man ir is lt atsiunte.Kai pirmagimiui buvo menuo praseme vaistineje ,bet jinai buvo soke,kam reikia?Tipo kur receptas?Kiek domejausi,tai ju nuomone,kad tokiems …
Tos vaistininkės per daug kišasi aiškinti, kad kažko negalima. Kai ranką skaudėjo, nors rėk, galvą į sieną daužyk, nenorėjo parduot man tepaliuko. Tai sakau, vyrui parduokit. O ji - O tai jam reikia, jis naudos? Pleeee...
fricukeaaa parašė:
Holland&Barret yra nuo gimimo. Visur kitur kiek radus 4+ month
onelife parašė:
Holland&Barret yra nuo gimimo. Visur kitur kiek radus 4+ month
aga daug kur nuo 4 arba net 6 men ;)
BigIdea parašė:
Bet uzvakar dar nebuvo![]()
Tai,kad jis atsiranda staigiai,mums buvo visas veidas galvyte ir peciai tokiais isberti,bet paskui issivale apie 8sav. Cia vaiko organizmas nuo jusu hormonu valosi.
fricukeaaa parašė:
Man atnese i namus pati HV, sako nuo 4 men duok,dabar naujos rekomendacijos,nes kai gimdziau pries 3 metus i mane kai i durne paziurejo kai paklausiau apie vit D. kai vaikui buvo menuo,tada rekomendavo tik nuo 6 men,lyg saule pries tris metus labiau sviete
Ant buteliuko parasyta nui menesio,bet rekomenduoja tik nuo 4 pradet
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai