LaMona parašė:
Na Skandinavijoje priscos nedaro, o valstybė niptą kompensuoja. Lt nipto nekompensuoja, o priscas kompensuoja. Tai kas nori nipto, gali darytis už savo €. Juk tyrim…
Jei niptas blogas - darys vvt.
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįLaMona parašė:
Na Skandinavijoje priscos nedaro, o valstybė niptą kompensuoja. Lt nipto nekompensuoja, o priscas kompensuoja. Tai kas nori nipto, gali darytis už savo €. Juk tyrim…
kkiiss parašė:
Po blogo nipto, kai prisca gera, daro vvt? Seniau ten pagal kažkokią lentelę skaičiuodavo, tai žinau, kad jei niptas geras, o kiti tyrimai blūgi, tai rizikos skaitų daugino iš kažkokio didelio skaičiaus, gal 10tūkst ir tada rizikai "sumažėjus" vvt nebeskirdavo, nes neva nebepriklauso. Nežinau kaip būna, kai prisca gera, o niptas blogas. Paprastai gal niptą iki priscos žmonės darosi, kurie nori, ir, nuėjus daryti priscos, genetikams parodžius nipto rezultarus,priscos nebedaro. Irgi nežinau, kaip dabar, bet ankščiau tikrai taip būdavo.
LaMona parašė:
Jei niptas blogas-daro vvt
Vel_mama parašė:
Jei niptas blogas-daro vvt
Tada super. Tyrimai visada yra gerai.
Kakavinė parašė:
Mano prisca buvo blogas,
Nipas geras
Mano taip pat
LaMona parašė:
Mano taip pat
Sveiki,
Ar jūs darètès VVT?
Kaip bebūtų blogas prisca pasèjo mažą gruopelytę baimès🌸
Kakavinė parašė:
Sveiki,
Ar jūs darètès VVT?
Tai mane gydytoja po blogos priscos nukreipė tripto testą darytis, jis irgi buvo blogas. Tada nukreipė nipto darytis,kadangi jis buvo geras, vvt nebedarė. Kai gimė vaikas ir vos nenumirė, aš iškart viską supratau. Nors manim dar kurį laiką kai kurie gydytojai netikėjo, laikui bėgant diagnozės pasitvirtino ir paaiškėjo, kad reikėjo tikėti prisca.
LaMona parašė:
Tai mane gydytoja po blogos priscos nukreipė tripto testą darytis, jis irgi buvo blogas. Tada nukreipė nipto darytis,kadangi jis buvo geras, vvt nebedarė. Kai gimė …
Ar vaikui viskas gerai/
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai