Deimantukas26 parašė:
Nebusi paskutine as lapkricio gkale tureciau gimdyt ;)
Na rasiau kad PRIE paskutiniuju
pastebejau mum tiek pat savaiciu. Kada planuojama data?
Deimantukas26 parašė:
Nebusi paskutine as lapkricio gkale tureciau gimdyt ;)
Na rasiau kad PRIE paskutiniuju
pastebejau mum tiek pat savaiciu. Kada planuojama data?
Ryte uk parašė:
Zodziu vakar apturejau diena ligoninej ryte buvo app su mw ir jai Mano pilvas pasirode per didelis zodziu nusiunte i ligonine padare scana vaikutis sveria 3.2 kg tr…
Sveika. Gal paguosiu jus, bet as pries pora savaiciu turejau skana tai mano vaikas irgi svere 3.20. Tai prognozavo kad iki cp gali ir 4kg buti. Bet negazdino, kadangi pimas mano gime 3.990 tai tiketina ir antras toks bus. Manau neverta taip nervintis
Sof123 parašė:
Sveika. Gal paguosiu jus, bet as pries pora savaiciu turejau skana tai mano vaikas irgi svere 3.20. Tai prognozavo kad iki cp gali ir 4kg buti. Bet negazdino, kadan…
Na nervuotis nesinervuoju Del svorio bet man idomu kodel butent pilvas leliuko yra virs normos ribu.
Ryte uk parašė:
Na nervuotis nesinervuoju Del svorio bet man idomu kodel butent pilvas leliuko yra virs normos ribu.
O jūs gal galit nueit ir pašnekėti? Mano ligoninėj tiek per planinį apsilankymą, tiek ekstra, visad išleisdamos pabrėžia, kad jei kas kankina, visad galiu kreiptis ir klausti kas neramina. Jei forume tarp dalyvių nėra gydytojos, tai čia tik spekuliuoti galim kas, kaip ir kodėl.
Ryte uk parašė:
Zodziu vakar apturejau diena ligoninej ryte buvo app su mw ir jai Mano pilvas pasirode per didelis zodziu nusiunte i ligonine padare scana vaikutis sveria 3.2 kg tr…
As Šiandien skana turejau, sveria virs 3500gramu , tai dar didesnė, nei tavo .....man truputi baisu
Evuttė parašė:
Sveikos dar karta, na man gime sunus, 3kg 850 gramu, viska skauda bet svarbu neplysau![]()
Sveikinimai susilaukus mazylio,saunuole ;) augti dideliem,sveikiem,ramiu naktu teveliams,o mazyliui saldaus pienelio ;)
Liutuke_tuke parašė:
Sveikos, gal kuriai teko pirkti gerasias bakterijas naujagimiui? kokias pirkot? Mes vargstam su diegliukais,vaistukai nepadeda,padeda miegojimas ant krutines,bet sk…
www.optibacprobiotics.co.uk/shop/for-babies-children?gclid=CPCu29nHys4CFdU_Gwodt80Enw siuos naudodavau
Kreta parašė:
www.optibacprobiotics.co.uk/shop/for-babies-children?gclid=CPCu29nHys4CFdU_Gwodt80Enw siuos naudodavau![]()
dekui,paziuresiu
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai