ingute1250 parašė:
Man dabar tas pats. Šiandien baigiau gerti, dabar lauksiu 10 dienų... Ankščiau visada atsirasdavo po kelių tablečių.
O ar tiesa kad duphaston didina vaisingumą? Ta prasme ji geriant lengva pastot
ingute1250 parašė:
Man dabar tas pats. Šiandien baigiau gerti, dabar lauksiu 10 dienų... Ankščiau visada atsirasdavo po kelių tablečių.
coliuke21 parašė:
Kiek žinau tai taip.
coliuke21 parašė:
Sveikos man duphastono skyrė kad sureguliuotu ciklą. Nuo 16cd 10 dienų gerti po 1 tablete dukart dienoj. Pirmadienį baigiau ji gert. Visad menesines po duphastono n…
Man kai gerdavau ateidavo po 4 dienų.. Gal laukiatės? Pasidarykit testą 🙄
Katukadu parašė:
Man kai gerdavau ateidavo po 4 dienų.. Gal laukiatės? Pasidarykit testą 🙄
Vakar dariau. Neigiamas
Sveikos, ziema dariausi OV testus ir budavo apie 16cd, paskui gavos taip kad prašoko cikla nebuvo mm , nuejau pas gine skyre duphastono po ov gerto 7d 2x dienoj. Viskas gerai, pagerus savaite po savaites ateidavo mm.. dabar trečią ciklą geriu, jau du kartus labai sutrumpejo ciklas nuo 30-36, iki 24d, po duphastono ov mazdaug 12cd, dabar pasidariau dar tik 10 cd o jau teigiama rodo... ar gali taip kisti ovuliacijos laikas? Nervuoja toks nepastovumas
Gdparis parašė:
Sveikos. Kai vartojate duohaston, ar jus rizikuojate varyot alkoholį ar rūkote ? Nes bus drauges gimtadienis, tai bijau rizikuoti gerti alk ir dar vartoti duohaston…
Vartoju daug metų ir neriboju savęs niekuo tom dienom, kai ji geriu
laukiantistebuklo parašė:
Vartoju daug metų ir neriboju savęs niekuo tom dienom, kai ji geriu
Supratau. Labai aciu. 🌺
Sveikos. Paprotinkit. Geriau 3 ciklus dupha.. Susijauke sis ciklas..nes begeriant .tiksliau viena tablete pamirsusi isgerti susirgau ..tai tokia nesamone gavosi. Kad sirgau prieš 19dienu ir vėl susirgau..tai klausimas yra toks. Ar gerti toliau man ji ateinanti ši ciklą?? Ar praleisti.. Skirtas gerti jis nes ov ziurejom ir nevyksta pilnaverte..
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai