Mary.S parašė:
O ką siūlot? Parduotuvėj viską išimt iš pakuočių plastikinių ir susimest į austas terbas ar kaip?Ypač tokioj UK, kur faktiškai viskas plastike yra. Aš čia p…
Kai nera prie ko prikibt, kimbama prie betko
Mary.S parašė:
O ką siūlot? Parduotuvėj viską išimt iš pakuočių plastikinių ir susimest į austas terbas ar kaip?Ypač tokioj UK, kur faktiškai viskas plastike yra. Aš čia p…
Kai nera prie ko prikibt, kimbama prie betko
@Lauruciukas@ parašė:
Daugiau prie nieko neprisikabinsit? Tik prie plastiko?![]()
Neturiu tikslo prisikabint, man tik įdomu paliko. Nes dažnai čia tas žodis ekologija skrajoja, o Jūsų šaldytuve net tos pačios daržovės neekologiškos ir paliekančios po savęs kalną šiuklių.. Tik tiek ir tenorėjau sužinoti, ar tai norma, ar tiesiog greitas apsipirkimas, neturint galimybės ieškoti ekologiškesnių produktų
@Lauruciukas@ parašė:
Kai nera prie ko prikibt, kimbama prie betko![]()
Ne nu man atrodo logiškas klausimas. Bet tai kai perki tokiais kiekiais, tai neįmanoma kažkaip kitaip juos susipakuot. Kai ne sezonas ir nėr cukinijų, tai aš jas pavyzdžiui eko perku iš parduotuvės, o ten jos plastikinėj lėkštutėj ir dar plastikiniu maišu užtrauktos. Tai ką man daryt? Nepirkt? Nevalgyt?
Grįžus namo viską viską išimu lauk iš maišų maišelių maišeliūkščių, viskas laisvai ganos po šaldytuvą. Bet ir tai ne visada tą pačią sekundę. Gi skubi kartais. Bet nematau didesnės bėdos nei yra. Ne mes juos taip pakuojam, draskyt kiekvieno maišo ar indelio parduotuvėj negali, tai kur dėsies?
Nonita03 parašė:
Neturiu tikslo prisikabint, man tik įdomu paliko. Nes dažnai čia tas žodis ekologija skrajoja, o Jūsų šaldytuve net tos pačios daržovės neekologiškos ir paliekančio…
Ekologiški produktai irgi būna plastike
Ir ne visas plastikas neekologiškas ir nesuyrantis
Mary.S parašė:
Taigi pačios visada eskaluojat, kad reikia valgyti sezonines daržoves, iš ūkininkų ir t.t. Tik dėl to ir pasidomėjau, kad samprotavimai eilinį kartą su realybe prasilenkia, pasirodo..
Nonita03 parašė:
Taigi pačios visada eskaluojat, kad reikia valgyti sezonines daržoves, iš ūkininkų ir t.t. Tik dėl to ir pasidomėjau, kad samprotavimai eilinį kartą su realybe pras…
Per paskutinį pusmetį cukinijas įsimylėjau iki išprotėjimo, todėl kartais sau leidžiu jų nusipirkti
Ir nematau tame jokios bėdos. Man jos labai skanios, galėčiau jas dėti į visus patiekalus. Mandarinai irgi sezoniniai vaisiai. Tik kad ne Lietuvoj
O juos irgi perku kilogramais ir pasimėgaudama valgau. Galų gale, ne visada yra laiko nulėkt iki turgaus (man iki jo nuo namų kokie 15km), tai tenka tenkintis tuo, ką randi parduotuvėj. Nesu išprotėjus dėl sezoninių daržovių, nes ne sezoninėse ir ne vietinėse irgi gausu vitaminų ir naudingų medžiagų. Ypač atsisakius visų gyvulinės kilmės produktų. Man taip žymiai lengviau "susirinkt" reikalingą medžiagų kiekį. Ir visai to nesigėdyju
Nonita03 parašė:
Neturiu tikslo prisikabint, man tik įdomu paliko. Nes dažnai čia tas žodis ekologija skrajoja, o Jūsų šaldytuve net tos pačios daržovės neekologiškos ir paliekančio…
Ar Jums teko gyventi UK? Cia prekybos centruose galima nusipirkti ekologisku darzoviu. Taip, jos buna supakuotos plastike, tokios parduotuves taisykles.
Siuo metu uzsisakau darzoves is vietiniu ukininku, taciau derlius tuoj baigsis ir saldytuva teks uzkisti darzovemis, plastikinese pakuotese, si foto buvo daryta praeita ziema.
Mary.S parašė:
Ne nu man atrodo logiškas klausimas. Bet tai kai perki tokiais kiekiais, tai neįmanoma kažkaip kitaip juos susipakuot. Kai ne sezonas ir nėr cukinijų, tai aš jas pa…
Na, pas mus prekybos centruose viskas jau buna supakuota, kiekvienas agurkas i plastika imautas. Tokia tvarka.
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai