Šventoji trejybė parašė:
Tai kieno jie ? Ir kas juos myli
as juos myliu ir jie mano
Šventoji trejybė parašė:
Tai kieno jie ? Ir kas juos myli
as juos myliu ir jie mano
Aš turiu ir vienuolikos metų vaiką ir penkiameti, tai ir vienu atveju ir kitu atveju yra proto ribos įjungtos, jei nupirktume plancete penkiameciui, žinoma jis būtų lb laimingas, bet jokiu būdu jos negaus. Gaus žaislų, kuriais ir tikiu, kad lb apsidžiaugs... Vyresnelis jau zaislu nenori, jau jam kompai, paspirtukai ir visokie kitokie reikalai patinka, tai jis gauna, bet... Pats taupo kisenpinigius ir mes tik dametam tam tikrą sumą kiek jam trūksta, žinoma proto ribose ir jei dar mažai, tai skolinasi kisenpinigiu sąskaita. Žino kiek kainuoja telefoną nupirkt, kiek ji sumust
Kaip isauklesi taip ir turėsi.
Aria parašė:
mano vienu metu vaikas plancetke naudojasi, zaidzia zaidimus,per youtube daineles jungineja klauso, nieko cia blogo nematau tokie laikai.
Tokie laikai, kai visur yra technologijos, taip. Bet sodint vaiką prie tokių dalykų yra net labai neprotinga, nes vėliau tai turės labai daug pasekmių. Tik vėliau bus per vėlu.
Mary.S parašė:
Tokie laikai, kai visur yra technologijos, taip. Bet sodint vaiką prie tokių dalykų yra net labai neprotinga, nes vėliau tai turės labai daug pasekmių. Tik vėliau b…
o kas cia baisaus ir kokios tos pasekmes? as suprantu kas perdaug tas nesveika, bet jai 15min per diena nieko cia baisaus nematau.
Aria parašė:
o kas cia baisaus ir kokios tos pasekmes? as suprantu kas perdaug tas nesveika, bet jai 15min per diena nieko cia baisaus nematau.
As savo nupirkau 2 metuku gal plancete
kad dabar mokyklose yra kompai ir plancetes, mano sunui dabar 4 metai ir mokykloj juos mokina su kompais
21 amzius jau
Pamaiva21 parašė:
As savo nupirkau 2 metuku gal plancetekad dabar mokyklose yra kompai ir plancetes, mano sunui dabar 4 metai ir mokykloj juos mokina su kompais
21 amzius jau …
Man ir nieko cia blogo,jai moki protingai naudotis.Mes naudojamis daugiau kaip mokomaja priemone, rodau aiskinu ir pan. Zombiam galvu nekertam ir zmoniu nesaudom
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai