Katiara parašė:
Neįžeidinėk, ne visos![]()
![]()
Tai cia darblogesnis variantas, tokia neidomi as tau, kad net pasnipinet nenorejai
Katiara parašė:
Neįžeidinėk, ne visos![]()
![]()
Tai cia darblogesnis variantas, tokia neidomi as tau, kad net pasnipinet nenorejai
laurasadz parašė:
Taip, kazkam vis uzkliuna![]()
Si kart nesikisiu ned vel liksiu senu bobu isbumbeta ;)
@Lauruciukas@ parašė:
Tai cia darblogesnis variantas, tokia neidomi as tau, kad net pasnipinet nenorejai![]()
O ką ten pamatysiu? Nuotraukas? Įdomiau su tavim pabendrauti, nei į nuotraukas pažiūrėti.
Šaldytuvo turinį ir taip parodrei.
Dar vat bebendraudama su tavim ir Mary.S susigundžiau išbandyti augalinį pieną, kol kas tik vieną rūšį bandom su mažuoju, kol kas skaniai geria, man irgi patiko.
Va nauda bent jau.
Katiara parašė:
O ką ten pamatysiu? Nuotraukas? Įdomiau su tavim pabendrauti, nei į nuotraukas pažiūrėti.Šaldytuvo turinį ir taip parodrei.
Dar vat bebendraudama su tavim ir…
Saunuole
Koki geriat?
Nejau neidomu pamatyt kokios rusies gyvate esu?
Katiara parašė:
Manoji nei internetą turi, nei fb, nei pc. Išvis ramu. Kartais susimatom, pro ausis praleidi sapaliones dėl vaiko auginimo, dar ko nors nepasakoji, kad infarkto neg…
Kad ji nelabai kisasi pas mane i vaiku auginima
tik sunu paguodzia koks jis vargsas nepavalges (maniskis turi gera medziagu apykaita tai gali valgyt bet ka ir kiekia8 nera svarbu, o as martele labiau pavalgius), tai ir gaili sunelio
ne nepaklausia kaip gyvena kaip darbe sekasi. As tai ne nesistebiu nes ji labiau bendrauja su tom atzalom kirios daugiau padeda finansiskai ar nuperka ka nors ko ale jai reikia... tik tiek kad vyrui matosi kartais skaidu kad tokia motina.
@Lauruciukas@ parašė:
Tai labai senamadiska, jei nezino![]()
![]()
Mano vaiku prosenele facebooka turi
![]()
Jei geriau diedas gerentis ir turgaus bobos nu dar serialai per ru.tv
Katiara parašė:
O ką ten pamatysiu? Nuotraukas? Įdomiau su tavim pabendrauti, nei į nuotraukas pažiūrėti.Šaldytuvo turinį ir taip parodrei.
Dar vat bebendraudama su tavim ir…
Na jo is sotu dvieju galima paspirties igaut sveikiau maitintis. As ir po biski linkstu i sveikesne mityba. Tik va dar vienos silpnybes miltiniu gaminiu neina atsisakyti
DuAngeliukai parašė:
Kad ji nelabai kisasi pas mane i vaiku auginimatik sunu paguodzia koks jis vargsas nepavalges (maniskis turi gera medziagu apykaita tai gali valgyt bet ka ir ki…
ooooj ta suka mano mamai sake as nesutinku del vedybu nes dievas negamina valgyti pofik cia kad mes veganai
DuAngeliukai parašė:
Kad ji nelabai kisasi pas mane i vaiku auginimatik sunu paguodzia koks jis vargsas nepavalges (maniskis turi gera medziagu apykaita tai gali valgyt bet ka ir ki…
Tie miltai kaip koks koksas, didele priklausomybe zmonems yra. O siaip realiai pagalvojus, tai labai pigu seimai pietus pagamint - blynai, virtinukai ir t.t. O kokia nauda valgant visa tai? Jokios. Zala? Jos daug. Nauda tik ta, kad skrandzius uzkisa.
@Lauruciukas@ parašė:
O kaip be FB![]()
![]()
visos prasnipinejot mane, o tik 1 pakvietimo sulaukiau
![]()
Nei visos nei ką
Dievas parašė:
ooooj ta suka mano mamai sake as nesutinku del vedybu nes dievas negamina valgyti pofik cia kad mes veganai![]()
Geriausia kai nematai nebendrauji ir nereikia
fenix parašė:
Nei visos nei ką![]()
Nu gerai - persitaisau
DAUGUMA!
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai