Amir parašė:
Tavo tikslas čia visas, kaip vaikus suvartyti?
Tave turbūt suvartydavo, db bandai virtualiu būdu savo patirtį išsilieti ant nešči…
Dar suprasčiau jei nors kartą būtų pavykę
Amir parašė:
Tave turbūt suvartydavo, db bandai virtualiu būdu savo patirtį išsilieti ant nešči…
Dar suprasčiau jei nors kartą būtų pavykę
Amir parašė:
Bet tu rimtai psichinė ligonė 😀. Matosi kad turi problemu su bendravimu. Tavo ši žinutė parodo, kokia tavo apgailėtina vaikystė ir paauglystė buvo. Čia sieki, kad t…
Su bendravimu mieloji tai tu turi problemų ir ne tik bendravimų,tu turi problemų ir su saviverte,nes vietoj to jog kaip stipri moterys būtum išdrįsusi susikurti grupe uždara tai nubėgote pas kitos grupės admine paprašėte jog išmestų mane,nes viešojoje grupėje,jum nepavyko išmesti manęs nes diskutavau taip jog TD neužkliūvau,tiksliau kaip suaugęs žmogus diskutavau,o jus kaip maži vaikai nubėgote paverkėte ir gavote saldainį,bet pasirodo to saldainio maža reik atbėgti ir čia nes kaip žinia euforija baigiasi,o jog pajausti ją vėl reik gauti to pačio narkotiko vėl ir vėl tai tenka paskui vabaliuką keliauti ir ginčytis su juo jog ta euforija patirti,nes kitu atveju prasidės lomkės?
Jau turite savo grupe negana jum jos?Ar be manęs gyventi negali?
aureja12 parašė:
Dar suprasčiau jei nors kartą būtų pavykę![]()
Ale jau ji mane suvartė 😁 ji taip išsireiškė
Amir parašė:
Ale jau ji mane suvartė 😁 ji taip išsireiškė
Aaa, vėl būsiu kažką praleidus
varto ir varto ji čia, tik mes aklos nematom, kad suvartė kažką
Amir parašė:
O Dieve nėščia moteris ji porceleninė ją reikia saugoti😂mieloji gal pamiršai jog ir aš nėščia,bet žinoma jus juk ten nusprendėte jog aš esu trolis ir pačios šia pasaka tikite tai eikite į savo grupe bendraukite ar be manęs neidomų?
Vabaliukas09 parašė:
O Dieve nėščia moteris jo pircelianine ją reikia saugoti😂mieloji gal pamiršai jog ir aš nėščia,bet žinoma jus juk ten nusprendėte jog aš esu trolis ir pačios šia pa…
Bet kokia didelė nuoskauda 😂
Vabaliukas09 parašė:
Su bendravimu mieloji tai tu turi problemų ir ne tik bendravimų,tu turi problemų ir su saviverte,nes vietoj to jog kaip stipri moterys būtum išdrįsusi susikurti gru…
Nei aš prašiau, kad tave išmestu nei ką. Pageidavimas buvo iš daugumos.
O tau matau labai skauda... ajaj... iš tavęs narkotikus atėmėm, nebepasisvaiginsi vartydama nėšcias moteris... ajajai...
Lūšiukė parašė:
Bet kokia didelė nuoskauda 😂
Čia priedanga nematyti kitų komentarų. Tipo pala, aš čia su ja išsiaiškinu, o apie soskes ir formaldehidą neliko laiko
aureja12 parašė:
Hmm... ir kuo gi patogeninės bakterijos skiriasi nuo gyvenančių namų aplinkoje.... kai pravemsit ir pratriesit porą dienų nuo e.coli ar l.monocytogenes, ar pasigaus…
Visa tai pasigauti galima ir net važiuojant viešuoju transportu tai dabar ką užsidarytį tarp 4sienų vien dėl to jog aplinkoje yra bakterijų?Baikit gana nes nei vienas jūsų argumentas neatrodo rimtas.
Amir parašė:
Nei aš prašiau, kad tave išmestu nei ką. Pageidavimas buvo iš daugumos.
O tau matau labai skauda... ajaj... iš tavęs narkotikus atėmėm, nebepasisvaiginsi …
Mieloji tai tu mane atsekiai į šia grupe,jei jau taip nenori manęs girdėti ir matyti tai ko čia prikibai,eik į savo grupe ir bendrauk be manęs,bet ne juk narkotiko reikia tai ir sekioji mane😂o aš tai ne turbut šiap čia toje grupėje buvau jog iš nėščių pasipizdavočiau,ir turbut pas mane pilvuke tai auga ne mažylė,o arbūziukas😂😂😂jei jau čia verki jog kažkas nėščias užkabina tai nepamiršk ne tu viena nėščia😄
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai