Letena parašė:
Omg. Aš su planiniu dėl visų indikacijų. Para pooperacinėj yra kažkas tooookio baisaus, su visais laidais, keteteriais, vėmimas parą dvokiančiomis putomis ir tokiu …
Aš neįsivaizduoju, kaip galima norėti natūraliai nu
Letena parašė:
Omg. Aš su planiniu dėl visų indikacijų. Para pooperacinėj yra kažkas tooookio baisaus, su visais laidais, keteteriais, vėmimas parą dvokiančiomis putomis ir tokiu …
Aš neįsivaizduoju, kaip galima norėti natūraliai nu
fenix parašė:
Sunku būna ne pasilenkti, o išsitiesti - nes atrodo viskas ten išpliš ir iškris.
Tai hemorojus nebūtinai dar ir po gimdymo atsiranda, juk dažnai ir prieš jau pradeda rodytis. Tad teigti, kaip kad vabaliukas teigia, kad tai tik dėl gimdymo būna, tai vėl būtų nevisai tiesa.
Milda855555 parašė:
Mano viena kolegė vos mirtinai nenukraujavo po paprasto gimdymo, o draugės vaikui lūžo kaukolė naudojant reples, nes nu bet kokia kaina reikia traukti lauk. O kad v…
Nu tik tiek, kad naujagimis neturi kaukolės, kuri galėtų lūžti (trauma tikrai buvo kitokia, nei "kaukolės lūžis"). Ką dar sugalvosi?
fenix parašė:
Taip nebūna tik žinai kokiu atveju? Kai tu dėjus ant vaiko miegi 12 valandų ar net ilgiau po operacijos. Geriausia kai jis išneštas į naugagimių skyrių. Tada išsimi…
O žinokit aš tikrai prima para norejau tik miego ir man atrodo jog ir tokia teise turėtų suteikti pailsėti po gimdymo,bet čia juk tau tai utopija butų jei moteris dar ir to užsimanytu,kaip jo drįstu to norėti ane?
Vabaliukas09 parašė:
Galima cp legaliai pasirinkti kaip gimdymo būdą ? Tai kodel tada forume pilna kurios ieško su kuo susitarti už pinigus nes lt cp daro tik jai yra indikacijų
Taigi taip, yra kur daro cp oficialiai, be indikacijų
o moterys ir dėl natūralaus gimdymo tariasi su gydytojais ir moka jiems į kišenę
tai kiekvienos teisė rinktis
fenix parašė:
Labai gerai, būtinai prašyk CP. Gyvenimas ne pilnas, kol neturi 15 cm rando, nu rimtai nu. O ten visos bėdos ai, užsimirš. Patiks dar potyriai, nuostabūs gi.
Px tas randas pas mane po NG randu kiek nori apačioje ,o kur dar hemarojus ? Aj čia juk niekis kai krauju šiki tokia jau moters dalia
Vabaliukas09 parašė:
Galima cp legaliai pasirinkti kaip gimdymo būdą ? Tai kodel tada forume pilna kurios ieško su kuo susitarti už pinigus nes lt cp daro tik jai yra indikacijų
Nes kyšis pigiau, nei BAK.
galadriel parašė:
Tai hemorojus nebūtinai dar ir po gimdymo atsiranda, juk dažnai ir prieš jau pradeda rodytis. Tad teigti, kaip kad vabaliukas teigia, kad tai tik dėl gimdymo būna, …
Na man tai dėl gimdymo taip atsitiko juk
Mes kalbame apie savo situacijas teisngai?
Vabaliukas09 parašė:
Na man tai dėl gimdymo taip atsitiko juk
Mes kalbame apie savo situacijas teisngai?
Bet nežinai ar po cp nebūtų buvę hemorojaus. Man pvz po cp taip pat hemorojus buvo...
Vabaliukas09 parašė:
Tai bet kokiu atveju bus už pinigus, tik viena yra susirasti kuri ligoninė darys ir mokėt į ligonių kasą, o kita susirasti gydytoja, dėti jam į kišenę ir turėti suklastotą diagnozę. O ir natūraliai gimdant gali rinktis ir pozą ir vandenį ir viską, kas gali palengvinti.
Vabaliukas09 parašė:
O žinokit aš tikrai prima para norejau tik miego ir man atrodo jog ir tokia teise turėtų suteikti pailsėti po gimdymo,bet čia juk tau tai utopija butų jei moteris d…
O aš po bemiegės paros nenorėjau miego, o kuo greičiau pamatyti savo mažylį. Čia kaip kam kokie prioritetai.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai