2021.02.03 15:20 (prieš 5 m.)
galadriel parašė:
Prie ko čia egoizmas, jei žindyti nebuvo galima 4 val. 🤷♀️
Apie alergija mp tai mes kalbėjom jus dar pati sakėte jog to negali būt o dabar jau dainele pakeitėt?
O ir vėl savo išvadas darai maišai tarpusavi dalykus bet kadangi tau tai puikiai sekasi tai neaiškinsiu kaip ir kas vistek maišysi toliau.
O iš kur tu žinai jog vaistai po 4val iš organizmo pasišalindavo? Juk pati dar rasei jog su kiekvienu organizmu ir vaisto keliu gali būt skirtingas laikas . Ir šiap pienas nesigamina tik ta minutę kai vaikas valgo krūtis pildosi nuo to laiko kada paskuitni karta valge iki sekančio kai vėl laikas maitint tai kaip pas tave kitokios krūtys buvo ir pienas sustodavo ir tas 4 val nesigamindavo?
O dėl maitinimo dėl svorio tai jau čia tavo fantazija nes niekur to nesakiau pati prikurei.
Aš priminsiu apie maitinimą kodel buvau nusprendus ji pradėti nuo 3men dėl to jog vienos pažystamos vaikas puikiai valge ir aš galvojau jog va ir mano vaikas valgys ir nereiks pienuko,bet mergina nusprendė kitaip. Mano vaiko svoris niekad nebuvo per mažas, tad matai kaip tu pati kuri pasakymus apie mane kurių aš nesakiau 😂