galadriel parašė:
Nieko keisto, kad biški žodžius maišau. Visgi temperatūra nieko gero. Galva pusiau veikia. 😉
Tai va va, eilinis žodžiu žaismas gavosi
galadriel parašė:
Nieko keisto, kad biški žodžius maišau. Visgi temperatūra nieko gero. Galva pusiau veikia. 😉
Tai va va, eilinis žodžiu žaismas gavosi
Evighet parašė:
Tai va va, eilinis žodžiu žaismas gavosi![]()
Taip. Bet juk Vabaliukui svarbu pasiginčyti, nes ji nežindė ir nesidomėjo nieko.
galadriel parašė:
Fiziologiškai negali žindyti apie 2%, pridėjus visą kitą būtų apie 5%. Tai čia pasauliniu mastu. Bet kai pažiūri, tai žindyti nenori (arba kaip sako - negali) apie …
Tu esi už žindymą net ir vartojant pavojingus vaistus tad su tavim aš visad ginčisiuosi šiuo klausimu
Vabaliukas09 parašė:
Tu esi už žindymą net ir vartojant pavojingus vaistus tad su tavim aš visad ginčisiuosi šiuo klausimu
Kokie pavojingi vaistai gali būti nuo skausmo? Morfijus? Nemanau, kad tau dėl tarpvietės blogo susiuvimo skyrė kažką super duper žiauriai stipraus.
Aš ne tai, kad už žindymą, aš dirbu su žindančiom mamom. 🤷♀️
galadriel parašė:
Kokie pavojingi vaistai gali būti nuo skausmo? Morfijus? Nemanau, kad tau dėl tarpvietės blogo susiuvimo skyrė kažką super duper žiauriai stipraus.
Ta tarkime, aš turiu vartoti morfiną (nevartoju) bet va, tuo atvėju žindyti būtų labai neprotinga manau. Aš nei už nei prieš mišinuką, labiau esu švedų požiūrio, kad mama gali pasirinkti.
galadriel parašė:
Taip. Bet juk Vabaliukui svarbu pasiginčyti, nes ji nežindė ir nesidomėjo nieko.
Vabaliuko tokia natūra
Vabaliukas09 parašė:
Matai, tavo klaida, kad tu nemoki gražiai diskutuoti, plius niekad nedasakai, o tabo nedasakyme yra pati pagrindinė esmė. Dėl vaistų, na niekad neminėjai jų pavadinimo.
Evighet parašė:
Ta tarkime, aš turiu vartoti morfiną (nevartoju) bet va, tuo atvėju žindyti būtų labai neprotinga manau. Aš nei už nei prieš mišinuką, labiau esu švedų požiūrio, ka…
Esu kartą maitinant gavus morfijaus. Tam kad galėtų mane apžiūrėti. Poto buvo išrasyti kitokie vaistai, kurie buvo suderinti su maitinimu.
Evighet parašė:
Matai, tavo klaida, kad tu nemoki gražiai diskutuoti, plius niekad nedasakai, o tabo nedasakyme yra pati pagrindinė esmė. Dėl vaistų, na niekad neminėjai jų pavadin…
Ji minėjo, tik kad kažkokie stiprūs vaistai, nes vos nemirė. 🤷♀️Ar kažkaip panašiai. Na dar nežinau nei vienos kuri vien dėl blogo susiuvimo būtų mirusi.
Evighet parašė:
Ta tarkime, aš turiu vartoti morfiną (nevartoju) bet va, tuo atvėju žindyti būtų labai neprotinga manau. Aš nei už nei prieš mišinuką, labiau esu švedų požiūrio, ka…
Taip, būtų neprotinga tokiu atveju vartoti. As per daug nesureikšminu jei mama nežindo ir pradeda duoti pm, bet ne dėl to jog sugalvojo kažkokią nerealią priežastį. Pasako, kad nenorėjo ir viskas, taškas. O ne kažkokius išvedžiojimus.
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai